Act now and download your Cisco ccdp arch 300 320 test today! Do not waste time for the worthless Cisco ccdp arch 300 320 tutorials. Download Abreast of the times Cisco Designing Cisco Network Service Architectures exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300 320 vce with a classic professional.
Q111. From a design perspective which two of the following OSPF statements are most relevant? (Choose two)
A. OSPF stub areas can be thought of as a simple form of summarization
B. OSPF cannot filter intra-area routes
C. An ABR can only exist in two areas - the backbone and one adjacent area
D. Performance issues in the Backbone area can be offset by allowing some traffic to transit a non-backbone area
E. The size of an area (the LSDB) will be constrained by the size of the IP MTU
Answer: A,B
Q112. What is the latest Cisco high-availability solution?
A. VRRP
B. HSRP
C. VSS
D. GLBP
Answer: C
Q113. A designer should have which three technologies in the network before configuring MPLS Layer 3 VPNs? (Choose three.)
A. MPLS
B. LDP
C. Cisco Express Forwarding
D. VSS
E. vPC
F. VRRP
Answer: A,B,C
Q114. Which two options are two benefits of a Layer 2 looped model? (Choose two.)
A. extends VLANs between switches that are connected to a common aggregation module
B. prevents uplink ports from entering the spanning-tree blocking state
C. provides quick convergence with Rapid Spanning Tree Protocol
D. increases performance to end hosts using directly connected, bonded Layer 2 links
Answer: A,C
Q115. What is one reason to implement Control Plane Policing?
A. allow OSPF routing protocol to advertise routes
B. protect the network device route processor from getting overloaded by rate limiting the incoming control plane packets
C. allow network devices to generate and receive packets
D. protect the data plane packets
Answer: B
Q116. Which statement about IPS and IDS solutions is true?
A. IDS and IPS read traffic only in inline mode.
B. IDS and IPS read traffic only in promiscuous mode.
C. An IDS reads traffic in inline mode, and an IPS reads traffic in promiscuous mode.
D. An IDS reads traffic in promiscuous mode, and an IPS reads traffic in inline mode.
Answer: D
Q117. Which two benefits are achieved if a network is designed properly with a structured addressing scheme? (Choose two.)
A. efficient ACLs
B. improved redundancy
C. hardened security
D. easier troubleshooting
E. added resiliency
Answer: A,D
Q118. A customer requires resiliency and availability for applications hosted in the data center. What two technologies meet this requirement? (Choose two.)
A. SLB
B. LTM
C. GLBP
D. GTM
E. HSRP
Answer: B,D
Q119. Private lines make use of which connection type based on cell switching?
A. ATM
B. ISP MPLS VPN
C. VTI
D. VPLS
Answer: A
Q120. Refer to the exhibit.
Which functionality must be enabled on router A to connect two networks for translating private addresses into "legal" public addresses on a one-for-one basis?
A. PAT
B. NAT
C. VLAN
D. GARP
E. PPP
Answer: B