Cause all that matters here is passing the Cisco ccdp arch 300 320 exam. Cause all that you need is a high score of cisco 300 320 dumps Designing Cisco Network Service Architectures exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 300 320 dumps exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
Q61. Which three of these Metro service types map to E-Line (versus E-LAN) services that are defined by the Metro Ethernet Forum (MEF)? (Choose three.)
A. Ethernet Private Line
B. Ethernet Wire Service
C. Ethernet Relay Service
D. Ethernet Multipoint Service
E. Ethernet Relay Multipoint Service
Answer: A,B,C
Q62. Which first-hop redundancy protocol that was designed by Cisco allows packet load sharing among groups of redundant routers?
A. GLBP
B. HSRP
C. VRRP
D. VSS
Answer: A
Q63. Which two features can you implement to control which networks are advertised by a BGP router? (Choose two.)
A. prefix lists
B. route maps
C. policy maps
D. router SNMP statements
E. crypto maps
Answer: A,B
Q64. Which unique characteristics of the Data Center Aggregation layer must be considered by an Enterprise Campus designer?
A. Layer 3 routing between the Access and Aggregation layers facilitates the ability to span VLANs across multiple access switches, which is a requirement for many server virtualization and clustering technologies.
B. "East-west" server-to-server traffic can travel between aggregation modules by way of the core, but backup and replication traffic typically remains within an aggregation module.
C. Load balancing, firewall services, and other network services are commonly integrated by the use of service modules that are inserted in the aggregation switches.
D. Virtualization tools allow a cost effective approach for redundancy in the network design by using two or four VDCs from the same physical switch.
Answer: C
Q65. Which option is a common cause of congestion found in a campus network?
A. input serialization delay
B. output serialization delay
C. Rx-queue starvation
D. Tx-queue starvation
Answer: D
Q66. Which two WAN technologies support IEEE 802.1Q, site-to-site connectivity, and point-to-point connectivity between two offices? (Choose two.)
A. Ethernet over MPLS
B. VPLS
C. Layer 3 MPLS
D. DSL
E. cable
Answer: A,B
Q67. Which two technologies provide web and URL filtering and mitigate zero-day malware? (Choose two.)
A. Cisco CWS
B. Cisco WSA
C. Cisco GETVPN
D. Cisco ESA
E. NAT/PAT
Answer: A,B
Q68. To which network layer should Cisco Express Forwarding be tuned to support load balancing and to make more informed forwarding decisions?
A. Layer 1
B. Layer 2
C. Layer 3
D. Layer 4
E. Layer 5
F. Layer 6
G. Layer 7
Answer: D
Q69. Which three virtualization categories are in campus networks? (Choose three.)
A. Layer 2 virtualization
B. Layer 3 clustering
C. network virtualization
D. device virtualization
E. network clustering
F. device clustering
Answer: C,D,F
Q70. Two recently merged companies are using EIGRP and RIP. Which two strategies can facilitate a smooth migration? (Choose two.)
A. Create an OSPF instance between EIGRP and RIP routing domains.
B. Redistribute routing information between the RIP and EIGRP protocols.
C. Add EIGRP and then remove RIP on the acquired company network.
D. Use the EIGRP administrative distance to migrate one site at a time.
E. Use static routes in place of dynamic routing between companies.
Answer: B,C