It is more faster and easier to pass the Microsoft mta 98 365 practice test exam by using Realistic Microsoft Windows Server Administration Fundamentals questuins and answers. Immediate access to the Improve exam 98 365 Exam and find the same core area windows server administration fundamentals mta exam 98 365 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q11. Which of the following can be used to prevent the unauthorized configuration changes of the Windows Server 2008 operating system? 

A. Control Panel 

B. FireWall 

C. UAC 

D. System Monitor 

Answer: C


Q12. Which of the following statements regarding NTFS permissions is TRUE? 

A. A file that is copied from one volume to another retains the permissions that have been assigned to it. 

B. A file that is copied from one volume to another acquires the permissions of the folder to which it is copied. 

C. A file that is copied from one volume to another will have no permissions assigned to it on the new volume. 

D. A file that is copied from one volume to another acquires deny permissions. 

Answer: B


Q13. Which of the following allows the CPU to communicate with other system devices on the server? 

A. RAM 

B. BIOS 

C. Front System Bus 

D. South Bridge 

Answer: C


Q14. Which of the following statements regarding groups are TRUE? 

A. You can assign permissions to a security group. 

B. You can assign permissions to a domain local group. 

C. You can assign permissions to a global group. 

D. You can assign permissions to a universal group. 

Answer: A


Q15. Which of the following NTFS permission do you require in order to gain immediate access to a folder that you do not have permissions on? 

A. Full Control permissions 

B. Take Ownership permissions 

C. Read & Write permissions 

D. Read, Write & Execute permissions 

Answer: B


Q16. Which of the following is used for data recovery? 

A. Backup and Restore 

B. RAID-5 

C. Hot-swap hard drives 

D. Hot-spare hard drives 

Answer: A


Q17. In which of the following can a disjointed namespace be used? 

A. A domain 

B. A forest 

C. A tree 

D. An Organizational Unit 

E. Active Directory 

Answer: B


Q18. Which of the following can be used to encrypt files and folders in Windows Server 2008? 

A. NTFS 

B. EFS 

C. DNS 

D. WINS 

E. DHCP 

F. CIFS 

Answer: B


Q19. Which of the following is the minimum permission you must have in order to print to a shared printer? 

A. Print permissions. 

B. Write permissions. 

C. Change permissions. 

D. Take Ownership permissions. 

E. Full Control permissions. 

Answer: A


Q20. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to review the log files on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Event Viewer 

Answer: D