Q31. Which of the following explicit NTFS permissions overrides all other permissions?
A. Take Ownership
B. Deny Full Control
C. Allow Full Control
D. Allow Read & Write
Answer: B
Q32. You work as a server administrator at ABC.com. You want to install Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition without needing to manually enter configuration information in the GUI dialog boxes. What type of installation should you perform?
A. You should perform an unattended installation.
B. You should perform a clean installation.
C. You should perform an in-place upgrade installation.
D. You should perform a SysPrep Image deployment installation.
Answer: A
Q33. In Window Server 2008 R2, the first system file to be loaded during the boot process is the ______.
A. NTLDR
B. Win32
C. WinPE
D. boot.ini
E. ntdetect.com
Answer: A
Q34. Which of the following provides a minimum server environment?
A. Virtualization
B. Windows PE
C. BareMetal Server
D. Server Core
Answer: D
Q35. In a(n) ________ user accounts are stored on each computer.
A. workgroup
B. network
C. domain
D. forest
E. enterprise
Answer: A
Q36. Which of the following statements regarding FSMO roles are TRUE?
A. The RID master acts as the primary server for password changes and as the master time server.
B. The Schema master is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains.
C. The PDC Emulator provides backward compatibility for NT4 clients and acts as the master time server.
D. A domain can have more than one Infrastructure master, which is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains.
Answer: C
Q37. Which of the following is required in Windows Server 2008 for print sharing?
A. The File Replication Service
B. The Server Service
C. The Computer Browser Service
D. The WebClient Service
E. The Terminal Service
Answer: B
Q38. How much RAM does a system require to run Windows Server 2008 R2 Standard Edition?
A. 128 MB
B. 512 MB
C. 1 GB
D. 4 GB
E. 8 GB
F. 16 GB
Answer: B
Q39. Which of the following statements regarding groups in a forest are TRUE?
A. Global groups can contain groups and user accounts from multiple domains.
B. Distribution groups can contain groups and user accounts from multiple domains.
C. Universal groups can contain groups and user accounts from multiple domains.
D. Global Domain groups can contain groups and user accounts from multiple domains.
Answer: C
Q40. RAID 1 uses ______ to provide fault tolerance.
A. striping
B. disk mirroring
C. parity
D. striping with parity
Answer: B