It is more faster and easier to pass the Microsoft mta exam 98 365 exam by using Actual Microsoft Windows Server Administration Fundamentals questuins and answers. Immediate access to the Improve mta 98 365 Exam and find the same core area windows server administration fundamentals mta exam 98 365 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q1. A ______ device driver indicates that it has been tested for the operating system. 

A. compatible 

B. supported 

C. endorsed 

D. signed 

Answer: D


Q2. Which of the following statements regarding PTR records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: B


Q3. Which of the following represents the primary subsystem on a server? (Choose ALL that apply) 

A. cpu 

B. usb 

C. memory 

D. data storage 

Answer: ACD


Q4. Which of the following statements regarding SRV records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: C


Q5. Which of the following statements regarding user access and activity are TRUE? 

A. Permissions are used to control user access to a domain. 

B. Auditing is used to track user activity on a domain. 

C. Authentication is used to allow a user access at the file system level. 

D. The Event log track user activity on a client computer. 

Answer: B


Q6. You work as a server administrator at ABC.com. You want to format a volume in Windows Server 2008. Which application should you use? 

A. Windows Explorer 

B. Device Manager 

C. Data Sources 

D. System 

Answer: A


Q7. Which of the following is used for data recovery? 

A. Backup and Restore 

B. RAID-5 

C. Hot-swap hard drives 

D. Hot-spare hard drives 

Answer: A


Q8. You work as a server administrator at ABC.com. You need to create a disk image of Windows Server 2008 R2 installation. Which of the following apps should you use? 

A. You should use ImageX. 

B. You should use Windows PE. 

C. You should use SysPrep. 

D. You should use Windows Explorer. 

Answer: C


Q9. Which of the following statements regarding groups in a forest are TRUE? 

A. Global groups can contain groups and user accounts from multiple domains. 

B. Distribution groups can contain groups and user accounts from multiple domains. 

C. Universal groups can contain groups and user accounts from multiple domains. 

D. Global Domain groups can contain groups and user accounts from multiple domains. 

Answer: C


Q10. When starting a Windows Server 8 computer you receive an error message stating that NTLDR is missing. How should you repair the computer? 

A. You should replace NTLDR using Windows PE. 

B. You should replace NTLDR using the Recovery Console. 

C. You should boot into Safe Mode and locate NTLDR. 

D. You should select the 'Last Known Good Configuration' boot option. 

Answer: A


Q11. Which of the following represents the primary function of a server? 

A. To provide the server role in the organization's network. 

B. To provide client access to the organization's network. 

C. To provide services to client computers on the organization's network. 

D. To prevent unauthorized access to the organization's network. 

Answer: A


Q12. Which of the following would you use to configure the IRQ for a Printer? 

A. Device Manager 

B. System Properties 

C. Devices and Printers 

D. Active Directory Users and Computers 

Answer: A


Q13. Where would you find the default print spool folder? 

A. C:\Users\<%USERNAME%>\Printers 

B. C:\Windows\System\Printers 

C. C:\Windows\System32\Spool\Printers 

D. C:\Users\<%USERNAME%>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Spool\Printers 

Answer:


Q14. Which of the following statements regarding server hardware is TRUE? 

A. Data temporarily stored on RAM and is lost when the computer is rebooted. 

B. RAM and hard disk drives are secondary data storage devices. 

C. Data stored on RAM is used to initialize the server when it boots up. 

D. Data temporarily stored on ROM and is lost when the computer is rebooted. 

Answer: A


Q15. Which of the following statements regarding FSMO roles are TRUE? 

A. The RID master acts as the primary server for password changes and as the master time server. 

B. The Schema master is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains. 

C. The PDC Emulator provides backward compatibility for NT4 clients and acts as the master time server. 

D. A domain can have more than one Infrastructure master, which is responsible for updating references from objects in its domain to objects in other domains. 

Answer: C