Q21. In a(n) ________ user accounts are stored on a centralized computer rather than on every computer in the organization. 

A. workgroup 

B. network 

C. domain 

D. forest 

E. enterprise 

Answer: C


Q22. What is the maximum number of partitions that GPT supports on a single disk drive? 

A. 4 

B. 16 

C. 32 

D. 64 

E. 128 

Answer: E


Q23. How much RAM does Windows Server 2008 R2 Foundation Edition support? 

A. 8 GB 

B. 16 GB 

C. 32 GB 

D. 64 GB 

E. 128 GB 

Answer: C


Q24. You work as a system administrator at ABC.com. You are troubleshooting a Windows Server 2008 computer on which you've just installed a new device. You want to restart Windows with the previous registry settings and device driver configuration. Which option should you select? 

A. Use the Safe Mode boot option. 

B. Use the Last Known Good Configuration boot option. 

C. Use the Recovery Console. 

D. Use the Boot with Debugger boot option 

Answer: B


Q25. Which of the following is implemented in RAID 5? 

A. striping 

B. disk mirroring 

C. parity 

D. striping with parity 

Answer: D


Q26. Which of the following RAID configurations do not provide fault tolerance? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 3 

D. RAID 5 

E. RAID 10 

Answer:


Q27. Which of the following statements regarding shared folders are TRUE? 

A. The permissions that are assigned to a shared folder are called explicit permissions. 

B. The permissions that are assigned to a shared folder are called propagated permissions. 

C. The permissions that are assigned to a shared folder are called inherited permissions. 

D. The permissions that are assigned to a shared folder are called NTFS permissions. 

Answer: A


Q28. Which of the following Windows servers makes use of the LDAP? 

A. Domain Controllers 

B. File and Print Servers 

C. Application Server 

D. DHCP Server 

E. DNS Server 

Answer: A


Q29. You have just been hired as a server administrator at ABC.com. You want to check which hardware and software is installed on a server that you need to maintain. What utility should you use? 

A. System Information 

B. Device Manager 

C. Windows Explorer 

D. Add Programs 

E. HCL 

Answer: A


Q30. Which of the following would you use to add the IIS role to a Windows Server 2008 R2 computer? 

A. Server Manager 

B. Network and Sharing Center 

C. System Properties 

D. Programs and Features 

E. Active Directory Users and Computers 

Answer: