Breathing of windows server administration fundamentals mta exam 98 365 exam cram materials and torrent for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated mta exam 98 365 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Windows Server Administration Fundamentals exam Today!

Q16. Which of the following is the default TCP port used for internet printing? 

A. 80 

B. 143 

C. 215 

D. 3260 

E. 8080 

F. 9100 

Answer:


Q17. Which of the following can be used to access older versions of files and folders? 

A. incremental backups 

B. differential backups 

C. shadow copies 

D. File Distribution Services 

Answer: C


Q18. You work as a server administrator at ABC.com. You need to connect remotely to Windows Server 2008. How would you accomplish this task? 

A. You should install and run Remote Assistance. 

B. You should enable Remote Desktop in System Properties. 

C. You should enable Remote Assistance in Control Panel. 

D. You should enable and initialize RDC. 

Answer: B


Q19. Which of the following can be used to remotely connect to a Windows 7 computer? 

A. Remote Desktop 

B. Network Services 

C. VPN 

D. RDP 

E. xRDP 

Answer: A


Q20. Which of the following statements regarding NTFS permissions is TRUE? 

A. The files in a folder that has been moved within the original volume will retain the permissions that have been assigned to it. 

B. The files in a folder that has been moved within the original volume will acquire the permissions of the parent folder. 

C. The files in a folder that has been moved within the original volume will have no permissions assigned to it in the new location. 

D. The files in a folder that has been moved within the original volume will acquire deny permissions. 

Answer: A


Q21. Which of the following would you use to configure the IRQ for a Printer? 

A. Device Manager 

B. System Properties 

C. Devices and Printers 

D. Active Directory Users and Computers 

Answer: A


Q22. You work as a server administrator at ABC.com. You want to upgrade the operating system from Windows Server 2008 Standard Edition to Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition without needing to reconfigure the server or the applications installed on it. What type of installation should you perform? 

A. You should perform a clean installation. 

B. You should perform an unattended installation. 

C. You should perform an in-place upgrade installation. 

D. You should perform a Windows Deployment Services installation. 

Answer: C


Q23. You work as a server administrator at ABC.com. You need to install Windows Server 2008 R2 in unattended mode over the LAN. Which of the following technologies would you use? 

A. WDS 

B. PXE 

C. TCP/IP 

D. SysPrep 

Answer: A


Q24. How much RAM does Windows Server 2008 R2 Foundation Edition support? 

A. 8 GB 

B. 16 GB 

C. 32 GB 

D. 64 GB 

E. 128 GB 

Answer: C


Q25. Which of the following statements regarding Windows Server are TRUE? 

A. Any server that is a member of a domain is called a member server. 

B. A server that is a member of a domain is called a domain controller. 

C. Any server that runs Active Directory is called a member server. 

D. Any server that is not a domain controller is called a stand-alone server. 

E. Any server that is a member of a domain but is not a domain controller is called a member server. 

Answer: E


Q26. Which of the following is a logical reference that allows for the management of a disk array? 

A. RAID 

B. LUN 

C. NAS 

D. SATA 

Answer: B


Q27. Which of the following provides a minimum server environment? 

A. Virtualization 

B. Windows PE 

C. BareMetal Server 

D. Server Core 

Answer: D


Q28. Which of the following hard disk drives provide the best performance? 

A. RAID-5 

B. Sata 

C. eSata 

D. SSD 

Answer:


Q29. The ______ port is currently the most common port used to connect the latest keyboard and mouse devices to server? 

A. d-sub 

B. ps/2 

C. firewire 

D. usb 

E. e-sata 

Answer: D


Q30. Which of the following Windows servers makes use of the LDAP? 

A. Domain Controllers 

B. File and Print Servers 

C. Application Server 

D. DHCP Server 

E. DNS Server 

Answer: A