2021 Apr 98-365 exam engine
Q1. In order to install the latest system BIOS you need to ______ the BIOS.
A. flash
B. update
C. upgrade
D. refresh
Answer: A
Q2. You work as a server administrator at ABC.com. You want to create a dynamic volume in Disk Management. Which application should you use?
A. Windows Explorer
B. Device Manager
C. Computer Management
D. My Computer
E. System
Answer: C
Q3. You work as a system administrator at ABC.com. How would you configure the IP address settings on a Windows Server 2008 Server Core computer?
A. You should use the netsh command.
B. You should use the ipconfig command.
C. You should use the sysinfo command.
D. You should use the ping command.
Answer: A
Q4. Which of the following statements regarding iSCSI storage devices is TRUE?
A. By default, TCP port 2140 is used to send SCSI commands.
B. By default, TCP port 443 is used to send SCSI commands.
C. By default, TCP port 3260 is used to send SCSI commands.
D. By default, TCP port 9100 is used to send SCSI commands.
Answer: C
Q5. In Windows Server 2008, where would you rename the computer?
A. In My Computer.
B. In System.
C. In Windows Explorer.
D. In Administrative Tools.
E. In Folder Options.
Answer: B
Q6. You work as a domain administrator at ABC.com. You need to standardize the desktop on all Windows client computers in the domain. Which utility should you use?
A. Group Policy
B. Remote Desktop
C. Roaming Profiles
D. DFS
Answer: A
Q7. Where would you perform configuration changes on Windows Server 2008?
A. In the Control Panel.
B. In Administrative Tools.
C. In the UAC.
D. In System Monitor.
Answer: A
Q8. You work as a server administrator at ABC.com. After updating a device driver on a Windows Server 2008 Server Core computer, you need to reboot the computer. You want the reboot to occur without any delay. How would you accomplish this?
A. You should click the Start button and select Restart.
B. You should hold down the CTRL. ALT and DEL keys.
C. You should run the shutdown /r /t 0 command at the command prompt.
D. You should run the start /realtime command at the command prompt.
Answer: C
Q9. Which of the following can be used to remotely connect to a Windows 7 computer?
A. Remote Desktop
B. Network Services
C. VPN
D. RDP
E. xRDP
Answer: A
Q10. Which of the following statements regarding SRV records in DNS is TRUE?
A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses.
B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names.
C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller.
D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses.
E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names.
Answer: C