When it comes to Microsoft Microsoft certification, different people have got their own understanding. But for those that want to come with an excellent performance in the area of IT, the Microsoft 98-365 certification is a passport. It?¡¥s their desire to have the Microsoft 98-365 certificate. Therefore, the opportunity to enter the IT profession will probably be increased. If you are one of these Microsoft certification enthusiasts, you can get Examcollection Microsoft 98-365 training course. And if youre busy on doing work, buying our own Microsoft 98-365 exam products is actually much more the wise choice in your case to make for the true exam.
2021 Mar 98-365 free practice exam
Q51. RAID 0 improves performance by implementing _______.
A. striping
B. disk mirroring
C. parity
D. striping with parity
Answer: A
Q52. Which of the following statements regarding A records in DNS is TRUE?
A. In DNS, the A record is used to resolve host names to IP addresses.
B. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to host names.
C. In DNS, the A record is used to locate a domain controller.
D. In DNS, the A record is used to resolve computer names to IP addresses.
E. In DNS, the A record is used to resolve IP addresses to computer names.
Answer: A
Q53. You work as a server administrator at ABC.com. You want to open the Event Viewer in Windows Server 2008 R2. Which Control Panel app should you open?
A. Folder Options
B. Device Manager
C. Accessibility Options
D. System
E. Administrative Tools
Answer: E
Q54. Which of the following is the default TCP port used by a printer?
A. 143
B. 273
C. 3260
D. 9100
Answer: D
Q55. Which of the following statements regarding IP Address allocation is TRUE?
A. WINS is used to automatically assign IP addresses to client computers on a network.
B. DHCP is used to automatically assign IP addresses to client computers on a network.
C. Active Directory is used to automatically assign IP addresses to client computers on a network.
D. DNS is used to automatically assign IP addresses to client computers on a network.
Answer: B
Up to date 98-365 free exam questions:
Q56. Which of the following is the default TCP port used for internet printing?
A. 80
B. 143
C. 215
D. 3260
E. 8080
F. 9100
Answer: A
Q57. Which of the following can be used to access older versions of files and folders?
A. incremental backups
B. differential backups
C. shadow copies
D. File Distribution Services
Answer: C
Q58. When starting a Windows Server 8 computer you receive an error message stating that NTLDR is missing. How should you repair the computer?
A. You should replace NTLDR using Windows PE.
B. You should replace NTLDR using the Recovery Console.
C. You should boot into Safe Mode and locate NTLDR.
D. You should select the 'Last Known Good Configuration' boot option.
Answer: A
Q59. A ______ backup only stores new and altered files to the backup set?
A. full
B. incremental
C. snap shot
D. shadow copy
Answer: B
Q60. Which of the following provide the fault tolerance?
A. RAID
B. iSCSI
C. Sata6G
D. eSata
E. SSD
Answer: A