Want to know Testking 312-50 Exam practice test features? Want to lear more about EC-Council Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) certification experience? Study Realistic EC-Council 312-50 answers to Most recent 312-50 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass EC-Council 312-50 (Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6)) test on your first attempt.
Q191. BankerFox is a Trojan that is designed to steal users' banking data related to certain banking entities.
When they access any website of the affected banks through the vulnerable Firefox 3.5 browser, the Trojan is activated and logs the information entered by the user. All the information entered in that website will be logged by the Trojan and transmitted to the attacker's machine using covert channel.
BankerFox does not spread automatically using its own means. It needs an attacking user's intervention in order to reach the affected computer.
What is the most efficient way an attacker located in remote location to infect this banking Trojan on a victim's machine?
A. Physical access - the attacker can simply copy a Trojan horse to a victim's hard disk infecting the machine via Firefox add-on extensions
B. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer
C. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer
D. Custom packaging - the attacker can create a custom Trojan horse that mimics the appearance of a program that is unique to that particular computer
E. Downloading software from a website? An attacker can offer free software, such as shareware programs and pirated mp3 files
Answer: E
Q192. What command would you type to OS fingerprint a server using the command line?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: C
Q193. Exhibit:
Given the following extract from the snort log on a honeypot, what do you infer from the attack?
A. A new port was opened
B. A new user id was created
C. The exploit was successful
D. The exploit was not successful
Answer: D
Explanation: The attacker submits a PASS to the honeypot and receives a login incorrect before disconnecting.
Q194. Jim was having no luck performing a penetration test on his company’s network. He was running the test from home and had downloaded every security scanner he could lay his hands on. Despite knowing the IP range of all of the systems and the exact network configuration, Jim was unable to get any useful results. Why is Jim having these problems?
A. Security scanners can’t perform vulnerability linkage
B. Security Scanners are not designed to do testing through a firewall
C. Security Scanners are only as smart as their database and can’t find unpublished vulnerabilities
D. All of the above
Answer: D
Explanation: Security scanners are designed to find vulnerabilities but not to use them, also they will only find well known vulnerabilities that and no zero day exploits. Therefore you can’t use a security scanner for penetration testing but need a more powerful program.
Q195. What are the main drawbacks for anti-virus software?
A. AV software is difficult to keep up to the current revisions.
B. AV software can detect viruses but can take no action.
C. AV software is signature driven so new exploits are not detected.
D. It’s relatively easy for an attacker to change the anatomy of an attack to bypass AV systems
E. AV software isn’t available on all major operating systems platforms.
F. AV software is very machine (hardware) dependent.
Answer: C
Explanation: Although there are functions like heuristic scanning and sandbox technology, the Antivirus program is still mainly depending of signature databases and can only find already known viruses.
Q196. Vulnerability scanners are automated tools that are used to identify vulnerabilities and misconfigurations of hosts. They also provide information regarding mitigating discovered vulnerabilities.
Which of the following statements is incorrect?
A. Vulnerability scanners attempt to identify vulnerabilities in the hosts scanned.
B. Vulnerability scanners can help identify out-of-date software versions, missing patches, or system upgrades
C. They can validate compliance with or deviations from the organization's security policy
D. Vulnerability scanners can identify weakness and automatically fix and patch the vulnerabilities without user intervention
Answer: D
Q197. If you perform a port scan with a TCP ACK packet, what should an OPEN port return?
A. RST
B. No Reply
C. SYN/ACK
D. FIN
Answer: A
Explanation: Open ports return RST to an ACK scan.
Q198. How would you describe an attack where an attacker attempts to deliver the payload over multiple packets over long periods of time with the purpose of defeating simple pattern matching in IDS systems without session reconstruction? A characteristic of this attack would be a continuous stream of small packets.
A. Session Splicing
B. Session Stealing
C. Session Hijacking
D. Session Fragmentation
Answer: A
Q199. Paula works as the primary help desk contact for her company. Paula has just received a call from a user reporting that his computer just displayed a Blue Screen of Death screen and he ca no longer work. Paula walks over to the user’s computer and sees the Blue Screen of Death screen. The user’s computer is running Windows XP, but the Blue screen looks like a familiar one that Paula had seen a Windows 2000 Computers periodically.
The user said he stepped away from his computer for only 15 minutes and when he got back, the Blue Screen was there. Paula also noticed that the hard drive activity light was flashing meaning that the computer was processing some thing. Paula knew this should not be the case since the computer should be completely frozen during a Blue screen. She checks the network IDS live log entries and notices numerous nmap scan alerts.
What is Paula seeing happen on this computer?
A. Paula’s Network was scanned using FloppyScan
B. Paula’s Netwrok was scanned using Dumpsec
C. There was IRQ conflict in Paula’s PC
D. Tool like Nessus will cause BSOD
Answer: A
Explanation: Floppyscan is a dangerous hacking tool which can be used to portscan a system using a floppy disk Bootsup mini Linux Displays Blue screen of death screen Port scans the network using NMAP Send the results by e-mail to a remote server.
Q200. Perimeter testing means determining exactly what your firewall blocks and what it allows. To conduct a good test, you can spoof source IP addresses and source ports. Which of the following command results in packets that will appear to originate from the system at 10.8.8.8? Such a packet is useful for determining whether the firewall is allowing random packets in or out of your network.
A. hping3 -T 10.8.8.8 -S netbios -c 2 -p 80
B. hping3 -Y 10.8.8.8 -S windows -c 2 -p 80
C. hping3 -O 10.8.8.8 -S server -c 2 -p 80
D. hping3 -a 10.8.8.8 -S springfield -c 2 -p 80
Answer: D