It is impossible to pass Cisco 352-001 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 352-001 practice questions. You will get a surprising result by our Replace CCDE Written Exam practice guides.
2021 Apr 352-001 test questions
Q61. You are designing a large Frame Relay WAN for a customer. The routing protocol is OSPF. What is the effect on the routing table if the WAN interfaces are configured as point-to-multipoint?
A. Only a route for the DR will be present in the routing table.
B. Configuring point-to-multipoint has no effect on the routing table. The route that is configured with the area command will be seen in the routing table.
C. Multipoint interfaces dynamically add the network of the connected interface.
D. Multipoint interfaces dynamically add a /32 route for each neighbor in the WAN.
Answer: D
Q62. A Tier-3 Service Provider is evolving into a Tier-2 Service Provider due to the amount of Enterprise business it is receiving. The network engineers are re-evaluating their IP/MPLS design considerations in order to support duplicate/overlapping IP addressing from their Enterprise customers within each Layer 3 VPN. Which of the following would need to be reviewed to ensure stability in their network?
A. Assigning unique Route Target ID's
B. Assigning unique Route Distinguishers
C. Assigning unique IP address space for the Enterprise NAT/Firewalls
D. Assigning unique VRF ID's to each Layer 3 VPN
Answer: B
Q63. Company X will be integrating an IPv6 application into their network and wants to develop a test environment to evaluate application performance across the network. This application will require both unicast and multicast communications. The company can do this implementation only in certain areas of its existing IPv4-only network, but wants all areas to communicate with each other. When developing the design to provide connectivity between these testing locations, what tunneling technology would work in this scenario?
A. ISATAP
B. 6to4
C. DMVPN
D. 6vPE
E. 6PE
Answer: C
Q64. What are two design advantages to using virtual port channel? (Choose two.)
A. enhanced system availability through multiple systems
B. reduced Spanning Tree Protocol convergence time
C. loop management without use of Spanning Tree Protocol
D. ability to use Spanning Tree Protocol blocked ports to forward traffic
E. enhanced ability to recover from Spanning Tree Protocol changes
Answer: AC
Q65. Which mechanism should be added to a network design to identify unidirectional Spanning Tree Protocol failures through BPDU loss?
A. UDLD
B. loop guard
C. BPDU guard?
D. root guard
Answer: B
Improved 352-001 exam question:
Q66. You are deploying a nationwide intranet solution for a company with 4 data centers and 400 remote branches connected via a provider-based solution. As part of the network design, you must ensure efficient content distribution of training material to remote sites. Which two VPN technologies leverage replication in the network core and provide for efficient bandwidth optimization? (Choose two.)
A. VPLS
B. EoMPLS
C. MPLS Layer 3 VPN
D. GRE
E. GET VPN
Answer: CE
Q67. A junior engineer is implementing one of your optical designs and asks about CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing). Which two features describe CWDM? (Choose two.)
A. typically used over long distances, but requires optical amplification
B. allows up to 32 optical carriers to be multiplexed onto a single fiber
C. shares the same transmission window as DWDM
D. uses the 850-nm band
E. Passive CWDM devices require no electrical power.
Answer: CE
Q68. Which two OSPF design considerations should you implement to support the eventual growth of a network, so that CPU and memory are unaffected by the size and complexity of the link-state database in a large service provider network? (Choose two.)
A. Turn on route dampening.
B. Create network summaries.
C. Turn on the Incremental SPF feature.
D. Add more memory.
E. Turn on packet pacing.
F. Add redundancy between critical locations.
Answer: CE
Q69. Refer to the exhibit.
Service Provider A and Service Provider B have agreed to a strategic interconnect relationship that will allow them access into each other's geographies by using an inter-AS eBGP VPNv4 multihop between route reflectors. Which two options will accomplish this scenario? (Choose two.)
A. RR 1 and RR 2 peer using multihop eBGP VPNv4 to exchange prefixes.
B. ASBR 1 and ASBR 2 act as inline route reflectors that set themselves as the next-hop.
C. An LSP is formed between ASBR 1 and ASBR 2 using eBGP IPv4.
D. An LSP is formed between ASBR 1 and ASBR 2 using eBGP VPNv4.
E. RR 1 and RR 2 peer using multihop eBGP IPv4 to exchange prefixes.
Answer: AC
Q70. Refer to the exhibit.
You are planning the design of an encrypted WAN. IP packets will be transferred over encrypted GRE tunnels between routers B and C. The packet size is limited to a maximum of 1500 bytes inside the WAN between routers B and C. If endpoint 1 tries to send 1500-byte IP packets to endpoint 2, in what three ways will the network design handle the fragmentation in three different possible network configurations? (Choose three.)
A. When router B fragments packets after the encryption, router C must reassemble these fragmented packets.
B. When router B fragments packets before the encryption, router C must reassemble these fragmented packets.
C. When router B fragments packets after the encryption, the endpoint 2 must reassemble these fragmented packets.
D. When router B fragments packets before the encryption, endpoint 2 must reassemble these fragmented packets.
E. When router A fragments packets, router C must reassemble these fragmented packets.
F. When router A fragments packets, endpoint 2 must reassemble these fragmented packets.
Answer: ADF