Learn the actual Alcatel-Lucent Alcatel-Lucent practice materials in the basic and also lay a solid foundation for that great achievements in actual work. Youll enjoy the high standing in the entire world of That. If you are the job hunter thats eager to have the Alcatel-Lucent Alcatel-Lucent 4A0-108 certification, please look simply no further. There is time to reduce! Take measures at once and you will always be on the path to a brilliant future shortly.
2021 Sep 4A0-108 study guide
Q21. Refer to the following exhibit.
Choose the best answer that describes the multicast LAN.
A. There are no active sources in the network
B. There is one active source for 239.1.1.1 and two active sources for 239.2.2.2
C. The devices on sap 1/1/4 and sdp 1000:500 have issued joins for 239.1.1.1
D. There is a router on sdp 1000:500
Answer: D
Q22. Which of the following Query messages are supported by IGMP version 3? (Choose three)
A. Group Specific Query
B. Group Membership Query
C. Host Query
D. Source Specific Query
E. Group-and-Source Specific Query
Answer: ABE
Q23. Which features were introduced in IGMP version 3? (Choose two)
A. Leave group message
B. Report suppression was eliminated
C. IGMP snooping
D. TTL of 1 for IGMP messages
E. A modified membership report to include Source address
Answer: BE
Q24. Which two of the following addresses should not be used in a multicast network at the same time?
A. 239.99.12.35
B. 237.87.12.35
C. 231.57.12.35
D. 229.227 12.35
E. 228.139.12.35
Answer: AD
Q25. Four routers share a multi-access network. Router A is configured with a PIM DR priority of 10, Router B is configured with a PIM DR priority of 100, Router C and Router D are at the default value. Router D has the highest IP address. Which Router will be elected the PIM DR?
A. Router A
B. Router B
C. Router C
D. Router D
Answer: B

Update 4A0-108 exam guide:
Q26. Refer to the exhibit.
Which one of the following descriptions is correct, assuming that all the IGMP join, PIM join and multicast traffic are for the same multicast group?
A. IGMP is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. PIM is not enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. IGMP snooping is enabled on the switch.
B. IGMP is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. PIM is not enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. IGMP snooping is not enabled on the switch.
C. IGMP is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. PIM is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. IGMP snooping is enabled on the switch.
D. IGMP is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. PIM is enabled on Router A and B's interfaces facing the switch. IGMP snooping is not enabled on the switch.
Answer: B
Q27. Which of the following is a reason why using unicast flows to send data to multiple receivers is not a scalable solution?
A. The resources required by the sending device increases with each new receiver that is added
B. Unicast is based on TCP which is not scalable
C. Servers cannot deliver multiple simultaneous unicast flows
D. Routers do not forward broadcast traffic
Answer: A
Q28. Refer to the following exhibit.
Assume all links have an equal metric in the IGP. Receiver 2 has joined the multicast group and the source is sending. After the switchover of Router F, will a branch of the Shared Path Tree still exist between Router D and Router E?
A. Yes. As it is maintained by the PIM hellos, it will exist until Router D or Router E is PIM disabled
B. Yes, it will exist until the source stops sending multicast traffic
C. Yes, it will exist until Router D prunes itself from the shared path tree
D. No. Only Source Path Trees will remain
Answer: C
Q29. Which one of the following services is provided by the use of PIM as a multicast routing protocol?
A. Authentication
B. Guaranteed Delivery
C. Device Security
D. Preventing packet forwarding loops
E. Preventing Denial of Service attacks
Answer: D
Q30. How many multicast groups may a single receiver join at any one time?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 256
E. As many as the operating system and software allow
Answer: E