Want to know Actualtests 70 417 exam Exam practice test features? Want to lear more about Microsoft Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 certification experience? Study Refined Microsoft 70 417 vce answers to Rebirth exam 70 417 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Microsoft exam 70 417 (Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012) test on your first attempt.
Q46. Your network contains multiple subnets. On one of the subnets, you deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.
You install the DNS Server server role on Server1, and then you create a standard primary zone named contoso.com. You need to ensure that client computers can resolve IP addresses to host names.
What should you do first?
A. Create a GlobalNames zone
B. Convert the contoso.com zone to an Active Directory-integrated zone
C. Configure dynamic updates for contoso.com
D. Create a reverse lookup zone
Answer: A
Q47. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Active Directory Rights Management Services server role installed.
Your company works with a partner organization that does not have its own Active Directory Rights Management Services (AD RMS) implementation.
You need to create a trust policy for the partner organization.
The solution must meet the following requirements:
. Grant users in the partner organization access to protected content . Provide users in the partner organization with the ability to create protected content.
Which type of trust policy should you create?
A. A federated trust
B. Windows Live ID
C. A trusted publishing domain
D. A trusted user domain
Answer: A
Q48. Your company's security policy states that all of the servers deployed to a branch office must not have the graphical user interface (GUI) installed. In a branch office, a support technician installs a server with a GUI installation of Windows Server 2012 R2 on a new server, and then configures the server as a DHCP server.
You need to ensure that the new server meets the security policy. You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort.
What should you do?
A. From Server Manager, uninstall the User Interfaces and Infrastructure feature.
B. Reinstall Windows Server 2012 R2on the server.
C. From Windows PowerShell, run Uninstall-WindowsFeature Desktop-Experience.
D. From Windows PowerShell, run Uninstall-WindowsFeature PowerShell-ISE.
Answer: A
Q49. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a main office and a branch office. An Active Directory site exists for each office.
The domain contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2.
Both servers have the DHCP Server server role installed. Server1 is located in the main office site.
Server2 is located in the branch office site. Server1 provides IPv4 addresses to the client computers in the main office site. Server2 provides IPv4 addresses to the client computers in the branch office site.
You need to ensure that if either Server1 or Server2 are offline, the client computers can still obtain IPv4 addresses. The solution must meet the following requirements:
The storage location of the DHCP databases must not be a single point of failure. Server1 must provide IPv4 addresses to the client computers in the branch office site only if Server2 is offline.
Server2 must provide IPv4 addresses to the client computers in the main office site only if Server1 is offline.
Which configuration should you use?
A. Load sharing mode failover partners
B. Hot standby mode failover partners
C. A Network Load Balancing (NLB) cluster
D. A failover cluster
Answer: B
Explanation:
http://blogs.technet.com/b/teamdhcp/archive/2012/06/28/ensuring-high-availability-of-dhcpusingwindowsserver-2012-dhcp-failover.aspx Ensuring High Availability of DHCP using Windows Server 2012 R2 DHCP Failover The Hot Standby mode results in an Active-Passive configuration. You will be required to designate one of the two DHCP servers as the active server and the other as standby. The standby server is dormant with regard to serving client requests as long as the active server is up.
However, the standby server receives all the inbound lease updates from the active DHCP server and keeps its database up to date. http://blogs.technet.com/b/teamdhcp/archive/2012/09/03/dhcp-failover-hot-standbymode.aspx DHCP Failover Hot-Standby Mode In the previous blog on DHCP Failover, we discussed the DHCP failover load balance mode where both DHCP servers respond to client requests and load balance the requests between them based on an admin specified load distribution ratio. In the other mode of a failover relationship, known as the Hot-Standby mode (ActivePassive), only one of the servers actively leases IP addresses and option configuration to clients in given subnet(s)/scope(s) while the other server (standby) is passive.
The standby server services the clients, only in event of active server being down. The clients fallback to the active server once the active server becomes available again post the outage. The Load balance mode is more suited for single site deployment where the 2 DHCP servers in a failover relationship are co-located with the subnets/scopes being served by them. As the servers are in network proximity with the clients, the clients do not experience any latency while acquiring or renewing an IP address. Hot-Standby mode is more suited for multisite deployment topologies. Each site would have a local DHCP server which is configured to provide the DHCP service to the clients on the local network and DHCP server at a remote site would be standby server. In a normal state of operation, computers and devices on a given site receive IP addresses and other network configuration from the DHCP server located at the same site as the clients. However, in the event of the local DHCP server being down, the DHCP server from the remote site would provide the service to the clients. You could choose to deploy hot standby mode in a single-site deployment also if you need to.
Q50. You have a print server named Print1 that runs Windows Server 2012 R2. Print1 has 10 shared printers.
You need to change the location of the spool folder. What should you modify?
A. The properties of the Print Spooler service
B. The Print Server Properties
C. The user environment variables
D. The PrintQueue.inf file
Answer: A
Q51. You have a server named LON-DC1 that runs Windows Server 2012 R2. An iSCSI virtual disk named VirtualiSCSI1.vhd exists on LON-DC1 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
You create a new iSCSI virtual disk named VirtualiSCSI2.vhd by using the existing itgt iSCSI target.
VirtualiSCSIl.vhd is removed from LON-DC1.
You need to assign VirtualiSCSI2.vhd a logical unit value of 0.
What should you do?
A. Modify the properties of the itgt ISCSI target.
B. Modify the properties of the VirtualiSCSI2.vhd iSCSI virtual disk
C. Run the Set-VirtualDisk cmdlet and specify the -Uniqueld parameter
D. Run the iscsicli command and specify the reportluns parameter
Answer: B
Q52. In Windows Server 2012 R2, you can remove the Server Graphical Shell, resulting in the "Minimal Server Interface." This is similar to a Server with a GUI installation except that some features are not installed.
Which of the following features is not installed in this scenario?
A. MMC
B. Windows Explorer
C. Control Panel (subset)
D. Server Manager
Answer: B
Explanation:
When you choose the minimal server interface option Internet Explorer 10, Windows Explorer, the desktop, and the Start screen are not installed. Microsoft Management Console (MMC), Server Manager, and a subset of Control Panel are still present.
Q53. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.
You create a custom Data Collector Set (DCS) named DCS1.
You need to configure Server1 to start DCS1 automatically when the network usage
exceeds 70 percent.
Which type of data collector should you create?
A. A performance counter alert
B. A performance counter data collector
C. An event trace data collector
D. A configuration data collector
Answer: A
Q54. RAG DROP
Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains three servers. The servers are configured as shown in the following table. Server1 is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
Template1 contains custom cryptography settings that are required by the corporate security team.
On Server2, an administrator successfully installs a certificate based on Template1.
The administrator reports that Template1 is not listed in the Certificate Enrollment wizard on Server3, even after selecting the Show all templates check box.
You need to ensure that you can install a server authentication certificate on Server3. The certificate must comply with the cryptography requirements.
Which three actions should you perform in sequence?
To answer, move the appropriate three actions from the list of actions to the answer area
and arrange them in the correct order.
Answer:
Q55. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the HyperV server role installed. Server1 is connected to two Fibre Channel SANs and is configured as shown in the following table.
You have a virtual machine named VM1. You need to configure VM1 to connect to SAN1. What should you do first?
A. Create a virtual Fibre Channel SAN.
B. Configure network adapter teaming.
C. Add one HBA.
D. Create a Hyper-V virtual switch.
Answer: A
Q56. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2. Both servers have the IP Address Management (IPAM) Server feature installed.
You have a support technician named Tech1. Tech1 is a member of the IPAM Administrators group on Server1 and Server2.
You need to ensure that Tech1 can use Server Manager on Server1 to manage IPAM on Server2.
To which group on Server2 should you add Tech1?
A. WinRMRemoteWMIUsers_
B. IPAM MSM Administrators
C. Remote Management Users
D. IPAM Administrators
Answer: A
Explanation:
http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/13444.windows-server-2012servermanagertroubleshooting-guide-part-ii-troubleshoot- manageability-status-errors-inserver- manager.aspx Windows Server 2012 Server Manager Troubleshooting Guide, Part II: Troubleshoot Manageability Status Errors in Server Manager Error <computer name>: Configuration refresh failed with the following error: The metadata failed to be retrieved from the server, due to the following error: Access is denied. The user is attempting to manage the remote server with a credential that has only standard user (not a member of the Administrators group) access rights on the target server, and the user has not enabled standard user remote management of the target server. By default, an account with standard user access rights is not a part of the WinRM remote WMI user's group, and can perform limited management tasks on a remote server in Server Manager. To allow standard users more management access rights on a target server, run the Enable-ServerManagerStandardUserRemotingcmdlet on the target server, in a Windows PowerShell session that has been opened with elevated user rights (Run as Administrator). For more information about how to use this cmdlet (and disable standard user management access when it is no longer needed), see the cmdlet Help topic for nableServerManagerStandardUserRemoting [This link is external to TechNet Wiki. It will open in a new window.]
Q57. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two member servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2012 R2. Server1 has Microsoft SQL Server 2012 installed. You install the Active Directory Federation Services server role on Server2. You need to configure Server2 as the first Active Directory Federation Services (AD FS) server in the domain. The solution must ensure that the AD FS database is stored in a SQL Server database on Server1. What should you do on Server2?
A. From Windows PowerShell, run Install-ADFSFarm.
B. From Windows PowerShell, run Install-ADFSStandAlone.
C. From the AD FS console, run the AD FS Federation Server Configuration Wizard and select the Stand-alone federation server option.
D. From Server Manager, install the AD FS Web Agents.
Answer: A
Explanation:
Install-ADFSFarm with the parameter -SQLConnectionString (thx @Nab from France)
This is the only valid option.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee913579.aspx
Not: Powershell Install-ADFSStandAlone
We're not going for StandAlone which is no more for 2012 R2 btw.
Not: Stand Alone federation.
Not: ADFS Web Agents
The Active Directory Federation Services (ADFS) Web Agent is a component of ADFS. It is
used to consume security tokens and either allow or deny a user access to a Web
application. To accomplish this, the Web server requires a relationship with a resource
Federation Service so that it can direct the user to the Federation Service as needed.
Q58. You have a DNS server named DNS1 that runs Windows Server 2012 R2.
On DNS1, you create a standard primary DNS zone named adatum.com.
You need to change the frequency that secondary name servers will replicate the zone
from DNS1.
Which type of DNS record should you modify?
A. Name server (NS)
B. Start of authority (SOA)
C. Host information (HINFO)
D. Service location (SRV)
Answer: B
Explanation:
The time to live is specified in the Start of Authority (SOA) record Note: TTL (time to live) - The number of seconds a domain name is cached locally before expiration and return to authoritative nameservers for updated information.
Q59. Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a server named Server1 that runs WindowsServer 2012 R2. Server1 is configured as a Network Policy Server (NPS) server and as a DHCP server.
You need to ensure that only computers that send a statement of health are checked for Network Access Protection (NAP) health requirements.
Which two settings should you configure? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. The NAS Port Type constraints
B. The MS-Service Class conditions
C. The Health Policies conditions
D. The NAP-Capable Computers conditions
E. The Called Station ID constraints
Answer: C,D
Explanation:
Explanation The NAP-Capable ensures that the machine is able to send a statement of health, and the Health Policy tells it which policy to evaluate against.
Q60. Your network contains two servers named Server1 and Server2. Both servers run Windows Server 2012 R2 and have the DNS Server server role installed. On Server1, you create a standard primary zone named contoso.com. You need to ensure that Server2 can host a secondary zone for contoso.com.
What should you do from Server1?
A. Create a zone delegation that points to Server2.
B. Create a trust anchor named Server2.
C. Convert contoso.com to an Active Directory-integrated zone.
D. Add Server2 as a name server.
Answer: D