Examcollection offers free demo for 70-688 exam. "Managing and Maintaining Windows 8", also known as 70-688 exam, is a Microsoft Certification. This set of posts, Passing the Microsoft 70-688 exam, will help you answer those questions. The 70-688 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Microsoft 70-688 exams and revised by experts!
Q21. You are a systems administrator for your company. The company has employees who work remotely by using a virtual private network (VPN) connection from their computers, which run Windows 8 Pro. These employees use an application to access the company intranet database servers. The company recently decided to distribute the latest version of the application through using a public cloud.
Some users report that every time they try to download the application by using Internet Explorer, they receive a warning message that indicates the application could harm their computer.
You need to recommend a solution that prevents this warning message from appearing, without compromising the security protection of the computers.
What should you do?
A. Publish the application through a public file transfer protocol (FTP) site.
B. Publish the application through an intranet web site.
C. Instruct employees to disable the SmartScreen Filter from within the Internet Explorer settings.
D. Publish the application to Windows Store.
Answer: B
Q22. You support laptops that run Windows 8 Pro and are part of a workgroup.
An employee is unable to start Windows Mobility Center on his laptop.
You need to make it possible for the employee to use Windows Mobility Center on the laptop.
What should you do?
A. Use Add features to Windows 8 to add Windows Mobility Center.
B. Use Programs and Features to repair the installation of Windows Mobility Center.
C. Use Local Group Policy Editor to set Turn off Windows Mobility Center to Not Configured.
D. Use Turn Windows features on or off in Programs and Features to enable Windows Mobility Center.
Answer: C
Q23. You administer Windows 8.1 Pro tablets that are members of an Active Directory domain. Your company policy allows users to download and install only certain few Windows Store apps.
You have created a new AppLocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy.
You need to test the new AppLocker Packaged Apps policy before you implement it for the entire company.
What should you do?
A. Open PowerShell and run the Get-AppLockerPoIicy -Effective cmdlet to retrieve the AppLocker effective policy.
B. Open Group Policy Management console and run the Group Policy Modeling Wizard.
C. Open Group Policy Management console and run the Group Policy Results Wizard.
D. Open Group Policy Management console and enforce the new AppLocker policy in Audit Only mode.
Answer: D
Q24. Your network contains an Active Directory domain. All client computers run Windows 8 Enterprise.
Your company uses virtual smart cards.
A user named User1 requires a virtual smart card on a new client computer named Computer1.
Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)
A. Enroll User1 for a certificate.
B. Run the Enable-BitLocker cmdlet.
C. Run the tpmvscmgr.exe command.
D. Enroll Computer1 for a certificate.
Answer: A,C
Q25. You have a Windows 8.1 Enterprise client computer named Computer1 The Storage Spaces settings of Computer1 are configured as shown in the following exhibit. (Click the Exhibit button.)
You plan to create a three-way mirror storage space in the storage pool and to set the size of the storage space to 50 GB.
You need to identify the minimum number of disks that must be added to the storage pool for the planned mirror.
How many disks should you identify?
A. 1
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: B
Q26. DRAG DROP
You use a desktop computer and a laptop, both of which run Windows 8. You use a Microsoft account to log on to the desktop computer and a local user account to log on to the laptop. The desktop computer is joined to the HomeGroup and the laptop is a member of a workgroup.
When you access a frequently visited website from your laptop, Internet Explorer saves your password. When you visit the website from your desktop computer, you are prompted to enter your password.
You need to sync your saved password from your laptop to your desktop computer.
Which three actions should you perform on the laptop in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.)
Answer:
Q27. Your company has purchased a subscription to Windows Intune. You use Windows Intune to automatically deploy Windows updates.
You create an automatic approval rule in Windows Intune but notice that previously existing updates are not deployed.
You need to ensure that all previously existing updates are automatically approved.
What should you do?
A. Run the approval rule.
B. Edit the schedule for the automatic approval rule.
C. Create and deploy a policy that uses the recommended settings in the Windows Intune Center Settings template.
D. Create and deploy a custom policy in the Windows Intune Center Settings template.
Answer: A
Q28. You have Windows 8.1 client computers. The computers use the Microsoft Application Virtualization (App-V) 5.0 client.
You discover that when users sign in to their computer, the App-V client refreshes all of the published packages.
You need to prevent the App-V client from refreshing the published packages at sign-in. The solution must ensure that the users can use App-V applications.
Which Windows PowerShell cmdlet should you run?
A. Set-AppvClientConfiguration
B. Set-AppvClientMode
C. Set-AppvClientPackage
D. Set-AppvPublishingServer
Answer: D
Q29. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com.
A user receives the following error message when attempting to sign in to a computer: "The trust relationship between this workstation and the primary domain failed."
You need to ensure that the user can sign in to the computer by using a domain user account.
Which tool should you use?
A. Netcfg
B. Netsh
C. Netdom
D. Netstat
Answer: C
Q30. You support computers that run Windows 8. You are designing a remote access server
(RAS).
The firewall accepts incoming TCP connections only to ports 80 and 443.
You want to connect to the RAS server from a laptop.
You need to create a virtual private network (VPN) connection to the RAS server.
Which VPN tunneling protocol should you use?
A. L2TP
B. SSTP
C. PPTP
D. IPSEC
Answer: B