Cause all that matters here is passing the Cisco 642-997 exam. Cause all that you need is a high score of 642-997 Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) v5.0 exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 642-997 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
Q41. Which statement about SNMP support on Cisco Nexus switches is true?
A. Cisco NX-OS only supports SNMP over IPv4.
B. Cisco NX-OS supports one instance of the SNMP per VDC.
C. SNMP is not VRF-aware.
D. SNMP requires the LAN_ENTERPRISE_SERVICES_PKG license.
E. Only users belonging to the network operator RBAC role can assign SNMP groups.
Answer: B
Q42. Which statement about enhanced zoning on Cisco Multilayer Director Switches are true?
A. It allows partial zone set changes to be distributed without having to activate a zone set.
B. Enhanced zoning is compatible with IVR.
C. Zone changes can scheduled with a CRON job.
D. More than one zone set can be active with enhanced zoning.
Answer: A
Q43. By default it will take 10 seconds for authentication to fail due to an unresponsive RADIUS server before a Cisco Nexus series switch reverts to another RADIUS server or local authentication. What is one efficient way to improve the reaction time to a RADIUS server failure?
A. Decrease the global RADIUS retransmission count to 1.
B. Decrease the global RADIUS timeout interval to 5 seconds.
C. Configure the RADIUS retransmission count and timeout interval per server, versus globally.
D. Configure per server a test idle timer, along with a username and password.
Answer: D
Q44. Which topology is not supported when using vPC?
A. a single-homed server to a single FEX that is connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches
B. a dual-homed server to two FEXs, each connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches
C. a dual-homed server to two FEXs that are connected to one Cisco Nexus 5500 Series Switch
D. a dual-homed server to a single FEX that is connected to two Cisco Nexus 5500 Series Switches
Answer: C
Q45. How does an FCoE end node acquire its FCoE MAC address?
A. server-provided MAC address
B. Fibre Channel name server
C. fabric-provided MAC address
D. FIP proxy
Answer: C
Q46. Which two types of traffic are carried over a vPC peer link when no failure scenarios are present? (Choose two.)
A. multicast data traffic
B. unicast data traffic
C. broadcast data traffic
D. vPC keep-alive messages
Answer: AC
Q47.
Ethernet interface 1/5 on Cisco Nexus 5548 is connected to Cisco UCS C220 rack server. What is the status of Ethernet 1/5 interface for FCoE functionality?
A. Interface reset on Ethernet 1/5 is preventing the FCoE connection from coming up
B. MTU size of 1500 on Ethernet interface 1/5 needs to be changed for FCoE to come UP
C. Cisco Nexus 5548 needs a layer 3 daughter card for FCoE to come UP on the Ethernet interface 1/5
D. Ethernet interface 1/5 is operational for FCoE and the status is UP
Answer: D
Q48. What is an Overlay Transport Virtualization extended VLAN?
A. the VLAN used to locate other AEDs
B. the VLAN used to access the overlay network by the join interface
C. the user VLAN that exists in multiple sites
D. the VLAN that must contain the overlay interface
Answer: C