After getting Cisco 642-997 class coaching or even when youre totally happy about your groundwork, exclusively then simply set up a account for Prometric regarding assessment area inside your area. Working with 642-997 exercise issues as well as appraisal resources together with getting ready your Cisco 642-997 review is a wonderful strategy to polish your effort. Our recommendation is that you select on the net Cisco 642-997 review sources towards the end of this preparation. It does not exclusively sharpen your skills although will in addition aid in avoiding inability.
2021 Mar 642-997 brain dumps
Q11. When connecting Cisco Nexus 5000 Series Switches to the VMware vCenter Server, which item must be configured before installing the extension keys?
A. configure vPC
B. configure DirectPath I/O support in vCenter
C. configure PTS on the VSM
D. configure dynamic vNICs
Answer: A
Q12. Which two items are required components of VN-Link in software? (Choose two.)
A. VDC
B. VEM
C. vPC
D. VSM
E. VRRP
Answer: BD
Q13. Which item represents the process that allows FCoE multihop using T11 standard FC-BB-5?
A. distributed FCF
B. FIP proxy
C. N Port proxy
D. FIP snooping
Answer: D
Q14.
What is effect of the command fabricpath load-balance unicast Iayer3"?
A. It configures F2 VDC FabricPath unicast load balancing
B. The command automatically load balances broadcast traffic
C. It configures F1/MI VDC FabricPath unicast load balancing
D. It configures M1 VDC FabricPath unicast load balancing
Answer: C
Q15. What configuration is required when implementing FCoE?
A. disable LAN traffic on the interface
B. configure PortFast on the access port
C. permit all VLANs on the interface
D. permit all VSANs on the interface
Answer: A
Far out 642-997 exam fees:
Q16. Which three VDC resources can be constrained with a resource template? (Choose three.)
A. ACLs
B. NAT entries
C. IPv4 routes
D. IPv6 routes
E. SPAN sessions
F. RBAC users
Answer: CDE
Q17. Which two security features are only supported on the Cisco Nexus 7000 Series Switches? (Choose two.)
A. IP source guard
B. traffic storm control
C. CoPP
D. DHCP snooping
E. Dynamic ARP Inspection
F. NAC
Answer: BF
Q18. Which protocol is responsible for the discovery of FCoE capabilities on a remote switch?
A. DCE
B. DCBx
C. CDP
D. LLDP
Answer: B
Q19. Which two statements about Cisco Nexus 7000 line cards are true? (Choose two.)
A. M1, M2, and F1 cards are allowed in the same VDC.
B. M line cards are service-oriented and likely face the access layer and provide Layer 2 connectivity.
C. F line cards are performance-oriented and likely connect northbound to the core layer for Layer 3 connectivity.
D. M line cards support Layer 2, Layer 3, and Layer 4 with large forwarding tables and a rich feature set.
E. The F2 line card must reside in the admin VDC.
Answer: AD
Q20. Which two reasons explain why a server on VLAN 10 is unable to join a multicast stream that originates on VLAN 20? (Choose two.)
A. IGMP snooping and mrouter are not enabled on VLAN 10.
B. VLAN 20 has no IGMP snooping querier defined and VLAN 10 has no mrouter.
C. The mrouter on VLAN 20 does not see the PIM join.
D. The mrouter must be on VLAN 10 and VLAN 20.
Answer: AC