Never any provider can provide you any guarantee that you will absolutely get from the Cisco 400-101 exam. And by no means a provider can easily offer an individual so many forms of certification exam products. Itll enable you not only pass the exam but also enhance your own ability and also skills and also enrich your information. These are very useful throughout the practical work. Download the actual free sample questions and also check that by oneself before purchasing and then make a your selection. If you have no idea about our own Cisco 400-101 exam products and also dont recognize how to make for your exam, our own experts will give you a number of tips and also advice. As well as the Cisco Cisco exam study manual will also give you any systematic outline. They are introduced in the form of chapter. Each chapter conclude the main points at the first page. You must master the crucial words and also make complete use of the actual study manual.

2021 Mar 400-101 exam answers

Q41. DRAG DROP 

Drag and drop the NHRP flag on the left to the corresponding meaning on the right. 

Answer: 


Q42. Which two statements about the max-age time in IS-IS are true? (Choose two.) 

A. The IS-IS max-age time is 20 minutes by default. 

B. The IS-IS max-age time is 60 minutes by default. 

C. The IS-IS max-age time increments from zero to max-age. 

D. The IS-IS max-age time decrements from max-age to zero. 

Answer: A,D 


Q43. Refer to the exhibit. 

You discover that only 1.5 Mb/s of web traffic can pass during times of congestion on the given network. 

Which two options are possible reasons for this limitation? (Choose two.) 

A. The web traffic class has too little bandwidth reservation. 

B. Video traffic is using too much bandwidth. 

C. The service-policy is on the wrong interface. 

D. The service-policy is going in the wrong direction. 

E. The NAT policy is adding too much overhead. 

Answer: A,B 

Explanation: 

In this example, the web traffic will fall into the default class, which is only 15 percent of the 10Mbps Internet connection (1.5Mbps). Meanwhile, video traffic is allowed 50% of the 10 Mbps. 


Q44. DRAG DROP 

Drag and drop each step in the performance-monitoring configuration process on the left into the correct order on the right. 

Answer: 


Q45. Refer to the exhibit. 

Which two issues can cause the interface VLAN10 to be down/down? (Choose two.) 

A. The VLAN is inactive or has been removed from the VLAN database. 

B. STP is in a forwarding state on the port. 

C. A Layer 2 access port is configured with VLAN10, but is in a down/down state. 

D. The autostate exclude feature was used on interface VLAN10. 

Answer: A,C 


Latest 400-101 exam cost:

Q46. In the DiffServ model, which class represents the highest priority with the highest drop probability? 

A. AF11 

B. AF13 

C. AF41 

D. AF43 

Answer:

Explanation: 

AF43 — Assured forwarding, high drop probability, Class 4 DSCP, and Flash-override precedence. 

Table of AF Classes and Drop Priority 

Drop Precedence 

Class 1 

Class 2 

Class 3 

Class 4 

Low drop 

AF11 

DSCP 10 

001010 

AF21 

DSCP 18 

010010 

AF31 

DSCP 26 

011010 

AF41 

DSCP 34 

100010 

Medium drop 

AF12 

DSCP 12 

001100 

AF22 

DSCP 20 

010100 

AF32 

DSCP 28 

011100 

AF42 

DSCP 36 

100100 

High drop 

AF13 

DSCP 14 

001110 

AF23 

DSCP 22 

010110 

AF33 

DSCP 30 

011110 

AF43 

DSCP 38 

100110 

Reference: 

https://www.informit.com/library/content.aspx?b=CCIE_Practical_Studies_II&seqNum=56 


Q47. Which two statements about port ACLs are true? (Choose two.) 

A. Port ACLs are supported on physical interfaces and are configured on a Layer 2 interface on a switch. 

B. Port ACLs support both outbound and inbound traffic filtering. 

C. When it is applied to trunk ports, the port ACL filters only native VLAN traffic. 

D. When it is applied to a port with voice VLAN, the port ACL filters both voice and data VLAN traffic. 

Answer: A,D 

Explanation: 

PACLs filter incoming traffic on Layer 2 interfaces, using Layer 3 information, Layer 4 header information, or non-IP Layer 2 information The port ACL (PACL) feature provides the ability to perform access control on specific Layer 2 ports. A Layer 2 port is a physical LAN or trunk port that belongs to a VLAN. Port ACLs perform access control on all traffic entering the specified Layer 2 port, including voice and data VLANs that may be configured on the port. Port ACLs are applied only on the ingress traffic. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst6500/ios/12-2SY/configuration/guide/sy_swcg/port_acls.html 


Q48. For which two conditions is Cisco Express Forwarding recursion disabled by default when the BGP Prefix Independent Convergence functionality is enabled? (Choose two.) 

A. next hops learned with a /24 mask 

B. next hops learned with any mask shorter than /32 

C. next hops learned with a /32 mask 

D. next hops that are directly connected 

Answer: C,D 

Explanation: 

Recursion is the ability to find the next longest matching path when the primary path goes down. When the BGP PIC feature is not installed, and if the next hop to a prefix fails, Cisco Express Forwarding finds the next path to reach the prefix by recursing through the FIB to find the next longest matching path to the prefix. This is useful if the next hop is multiple 

hops away and there is more than one way of reaching the next hop. 

However, with the BGP PIC feature, you may want to disable Cisco Express Forwarding recursion for the following reasons: 

. Recursion slows down convergence when Cisco Express Forwarding searches all the FIB entries. 

. BGP PIC Edge already precomputes an alternate path, thus eliminating the need for Cisco Express Forwarding recursion. 

When the BGP PIC functionality is enabled, Cisco Express Forwarding recursion is disabled by default for two conditions: 

. For next hops learned with a /32 network mask (host routes) 

. For next hops that are directly connected 

For all other cases, Cisco Express Forwarding recursion is enabled. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/irg-bgp-mp-pic.html 


Q49. Which bit should be set in the link-state PDU of an IS-IS L1/L2 router to indicate that it is a potential exit point of the area? 

A. the ABR bit 

B. the ATT bit 

C. the down bit 

D. the P bit 

Answer:

Explanation: 

Default routing is achieved in two distinct ways with Integrated IS-IS: 

. Attached bit—Set by a Level 1/Level 2 router in its own Level 1 LSP and used to indicate to all Level 1 routers (within the area) that this router is a potential exit point of the area. Level 1-only routers will default to the nearest attached Level 2 router. 

. Default information originate—Can be configured in Level 1 as well as Level 2. The default route (0.0.0.0/0) is inserted in the router LSP (Level 1 or Level 2, according to the configuration command) and the LSP is flooded according to the router type (Level 1 or Level 2). A Level 2 router doesn't need to have a default route to originate a default route. 

Reference: http://www.cisco.com/en/US/products/ps6599/products_white_paper09186a00800a3e6f.sh tml 


Q50. Which statement about the EIGRP RTO is true? 

A. It is six times the SRTT. 

B. It is the time that it normally takes for an update to be received by a peer. 

C. It is the time that it normally takes to receive a reply to a query. 

D. It is the average time that it takes for a reliable packet to be acknowledged. 

Answer:

Explanation: 

The RTO is typically six times the SRTT, the value may vary from a minimum of 200 microseconds (ms) to a maximum of 5 seconds (s). 

Reference: EIGRP for IP: Basic Operation and Configuration, Alvaro Retana, Russ White, Don Slice - 2000