we provide Tested Cisco 642-997 brain dumps which are the best for clearing 642-997 test, and to get certified by Cisco Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) v5.0. The 642-997 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 642-997 exam. Crack your Cisco 642-997 Exam with latest dumps, guaranteed!
Q31. DRAG DROP
Answer:
Q32. Which two items are features that are available in VN-Link in software? (Choose two.)
A. VM snapshot
B. NetFlow
C. ERSPAN
D. high availability
E. resource reservations
Answer: BC
Q33. Which feature enables NIV?
A. EHV
B. vPC
C. Cisco FabricPath
D. Cisco OTV
E. VN-Tag
Answer: A
Q34. Which two statements about SAN zoning on Cisco Nexus switches are true? (Choose two.)
A. Unlike configured zones, default zone information is not distributed to the other switches in the fabric.
B. Traffic can either be permitted or denied among members of the default zone. This information is not distributed to all switches. It must be configured in each switch.
C. The settings for default zone configurations cannot be changed.
D. To activate a zone set, you must copy the running configuration to the startup configuration after the zone set is configured.
E. Soft zoning restrictions will not prevent a source device from accessing a device outside its zone, if the source knows the Fibre Channel ID of the destination.
F. Hard zoning is enforced by the hardware on each FLOGI sent by an N Port.
Answer: BE
Q35. Between which two types of ports does FIP establish Fibre Channel virtual links? (Choose two.)
A. VE Ports and VE Ports
B. N Ports and F Ports
C. VN Ports and VF Ports
D. VP Ports and VE Ports
E. VE Ports and VF Ports
F. E Ports and E Ports
Answer: AC
Q36. What must be enabled on the interface of a multicast-enabled device to support the Source Specific Multicast feature?
A. IGMP version 3
B. IGMP version 2
C. IGMP version 1
D. PIM
Answer: A
Q37. Which option is a restriction of the unified ports on the Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnect when connecting to the unified fabric network?
A. Direct FC connections are not supported to Cisco MDS switches
B. The FCoE or Fibre Channel port allocations must be contiguous on the 6200.
C. 10-G Fibre Channel ports only use SFP+ interfaces.
D. vPC is not supported on the Ethernet ports.
Answer: B
Q38.
Customer has configured fabhcpath allocate-delay to 600. What is the effect of this?
A. The allocate-delay is the time for FPto go into forwarding state
B. It specifies the time delay for a transitioned value to be propagated throughout the network
C. It specifies the time delay for a link bringup to detect conflicts
D. The allocate-delay is the time delay for a new resource to be propagated throughout the network
Answer: D
Q39. Which two items are services that are provided by Cisco Fabric Services? (Choose two.)
A. device alias distribution
B. VLAN database distribution
C. Kerberos proxy distribution
D. RSA key pair distribution
E. DPVM configuration distribution
Answer: AE
Q40. What is the Overlay Transport Virtualization site VLAN used for?
A. to allow the join interfaces at different sites to communicate
B. to detect devices at the site that are not capable of OTV
C. to allow multiple site AEDs to communicate with each other
D. to detect other OTV edge devices in the site
Answer: D