Cause all that matters here is passing the CompTIA CAS-001 exam. Cause all that you need is a high score of CAS-001 CompTIA Advanced Security Practitioner exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection CAS-001 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
2021 Aug CAS-001 download
Q271. - (Topic 4)
A security auditor is conducting an audit of a corporation where 95% of the users travel or work from non-corporate locations a majority of the time. While the employees are away from the corporate offices, they retain full access to the corporate network and use of corporate laptops. The auditor knows that the corporation processes PII and other sensitive data with applications requiring local caches of any data being manipulated. Which of the following security controls should the auditor check for and recommend to be implemented if missing from the laptops?
A. Trusted operating systems
B. Full disk encryption
C. Host-based firewalls
D. Command shell restrictions
Answer: B
Q272. - (Topic 4)
After being informed that the company DNS is unresponsive, the system administrator issues the following command from a Linux workstation:
SSH –p 2021 -l user dnsserver.company.com
Once at the command prompt, the administrator issues the below commanD.
Service bind restart The system returns the below response: Unable to restart BIND
Which of the following is true about the above situation?
A. The administrator must use the sudo command in order to restart the service.
B. The administrator used the wrong SSH port to restart the DNS server.
C. The service was restarted correctly, but it failed to bind to the network interface.
D. The service did not restart because the bind command is privileged.
Answer: A
Q273. - (Topic 5)
A developer is determining the best way to improve security within the code being developed. The developer is focusing on input fields where customers enter their credit card details. Which of the following techniques, if implemented in the code, would be the MOST effective in protecting the fields from malformed input?
A. Client side input validation
B. Stored procedure
C. Encrypting credit card details
D. Regular expression matching
Answer: D
Q274. - (Topic 4)
Two storage administrators are discussing which SAN configurations will offer the MOST
confidentiality. Which of the following configurations would the administrators use? (Select TWO).
A. Deduplication
B. Zoning
C. Snapshots
D. Multipathing
E. LUN masking
Answer: B,E
Q275. - (Topic 5)
A large organization that builds and configures every data center against distinct requirements loses efficiency, which results in slow response time to resolve issues. However, total uniformity presents other problems. Which of the following presents the GREATEST risk when consolidating to a single vendor or design solution?
A. Competitors gain an advantage by increasing their service offerings.
B. Vendor lock in may prevent negotiation of lower rates or prices.
C. Design constraints violate the principle of open design.
D. Lack of diversity increases the impact of specific events or attacks.
Answer: D

Renovate CAS-001 latest exam:
Q276. - (Topic 3)
A company is preparing to upgrade its NIPS at five locations around the world. The three platforms the team plans to test, claims to have the most advanced features and lucrative pricing.
Assuming all platforms meet the functionality requirements, which of the following methods should be used to select the BEST platform?
A. Establish return on investment as the main criteria for selection.
B. Run a cost/benefit analysis based on the data received from the RFP.
C. Evaluate each platform based on the total cost of ownership.
D. Develop a service level agreement to ensure the selected NIPS meets all performance requirements.
Answer: C
Q277. CORRECT TEXT - (Topic 3)
Answer: 192.18.1.0/24 any 192.168.20.0/24 3389 any
Q278. - (Topic 2)
A wholesaler has decided to increase revenue streams by selling direct to the public through an on-line system. Initially this will be run as a short term trial and if profitable, will be expanded and form part of the day to day business. The risk manager has raised two main business risks for the initial trial:
1.
IT staff has no experience with establishing and managing secure on-line credit card processing.
2.
An internal credit card processing system will expose the business to additional compliance requirements.
Which of the following is the BEST risk mitigation strategy?
A. Transfer the risks to another internal department, who have more resources to accept the risk.
B. Accept the risks and log acceptance in the risk register. Once the risks have been accepted close them out.
C. Transfer the initial risks by outsourcing payment processing to a third party service provider.
D. Mitigate the risks by hiring additional IT staff with the appropriate experience and certifications.
Answer: C
Q279. CORRECT TEXT - (Topic 5)
Company A has noticed abnormal behavior targeting their SQL server on the network from a rogue IP address. The company uses the following internal IP address ranges: 192.10.1.0/24 for the corporate site and 192.10.2.0/24 for the remote site. The Telco router interface uses the 192.10.5.0/30 IP range.
Instructions: Click on the simulation button to refer to the Network Diagram for Company A. Click on Router 1, Router 2, and the Firewall to evaluate and configure each device.
Task 1: Display and examine the logs and status of Router 1, Router 2, and Firewall interfaces.
Task 2: Reconfigure the appropriate devices to prevent the attacks from continuing to target the SQL server and other servers on the corporate network.
Answer: Change the permit statement on the third and 4th line line of the access list (192.168.3.0/24) so that it is denied to192.168.1.0/24and192.168.2.0/24.
Q280. - (Topic 1)
The IT department of a large telecommunications company has developed and finalized a set of security solutions and policies which have been approved by upper management for deployment within the company. During the development of the security solutions and policies, the FIRST thing the IT department should have done was: A. contact vendor management so the RFI and RFP process can be started as soon as possible.
B. contact an independent consultant who can tell them what policies and solutions they need.
C. discuss requirements with stakeholders from the various internal departments.
D. involve facilities management early in the project so they can plan for the new security hardware in the data center.
Answer: C