Realistic of 220-801 practice question materials and questions pool for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 Aug 220-801 test

Q481. - (Topic 3) 

Which of the following devices uses MAC tables to allow multiple computers to access a single network connection? 

A. Hub 

B. Firewall 

C. VoIP 

D. Switch 

Answer: D 


Q482. - (Topic 5) 

Which of the following are examples of multimedia devices? (Select TWO). 

A. Scanner 

B. Digitizer 

C. Webcam 

D. Microphone 

E. Touchscreen 

Answer: C,D 

Explanation: 

Multimedia is the integration of multiple forms of media. This includes text, graphics, audio, video, etc. For example, a presentation involving audio and video clips would be considered a "multimedia presentation." Educational software that involves animations, sound, and text is called "multimedia software." CDs and DVDs are often considered to be "multimedia formats" since they can store a lot of data and most forms of multimedia require a lot of disk space. 

Webcam incorporates both audio and video. Similarly, microphone is a multimedia device because it incorporates sound and it can also be used for various applications. Touchscreen, scanner and digitizer are input devices because they require input from the user to function properly. 


Q483. - (Topic 3) 

Which of the following devices would need to be installed on a computer to allow the user to make video conference calls? 

A. Webcam 

B. Digitizer 

C. LCD display 

D. Microphone 

Answer: A 


Q484. - (Topic 3) 

Which of the following network cable types has the longest range? 

A. CAT5e 

B. Single-mode fiber 

C. Multi-mode fiber 

D. CAT6 

Answer: B 


Q485. - (Topic 5) 

Which of the following laptop accessories would MOST likely be used to support multiple displays when the laptop hardware does not have multiple video outputs? 

A. Docking station 

B. VGA to DVI converter 

C. Adjustable monitor arm 

D. PCMCIA card 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Docking_station 


220-801 real exam

Most recent 220-801 test questions:

Q486. - (Topic 3) 

Which of the following is an example of a Class C TCP/IP address? 

A. 23.54.35.225 

B. 127.0.0.0 

C. 131.55.30.210 

D. 197.27.37.57 

Answer: D 


Q487. - (Topic 7) 

Which of the following describes the function of a hub in a network? 

A. Broadcasts packets it receives to specific connections 

B. Determines whether a packet belongs on an internal or external network 

C. Converts a packet for transmission from one network to another network 

D. Broadcasts packets it receives to all connections 

Answer: D 

Explanation: 

http://freewimaxinfo.com/network-hubs.html 


Q488. - (Topic 3) 

Which of the following Internet connection types uses analog transmission? (Select TWO). 

A. DSL 

B. Dial-up 

C. IDSN 

D. WiMAX 

E. Satellite 

Answer: A,B 


Q489. - (Topic 1) 

Which of the following is the MOST important aspect of the chain of custody? 

A. Reporting 

B. Preservation 

C. Observation 

D. Documentation 

Answer: D 


Q490. - (Topic 3) 

The security team has implemented new guidelines on how to handle sensitive information stored on workstations based on a past incident involving information found on donated workstations. Which of the following should be completed by technicians before donating the workstations? 

A. Install a new operating system 

B. Delete users’ data before donation 

C. Write the drive with 1’s and 0’s three times 

D. Delete all partitions of the hard drive 

Answer: C