Exambible CBAP Questions are updated and all CBAP answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our CBAP exam prep kits you will be ready for the real CBAP exam without a problem. We have Down to date IIBA CBAP dumps study guide. PASSED CBAP First attempt! Here What I Did.
Q76. - (Topic 3)
Which of the following defines how the project will be estimated, budgeted, and how changes to cost will be managed?
A. Cost management plan
B. Cost variance reports
C. Control chart
D. Coercive power
Answer: A
Q77. - (Topic 1)
You are the business analyst for your organization. You are currently working with Steve on the organize requirements process. You and Steve have elected to use the user stories approach for this process. What is the user stories approach for requirements organization?
A. Stakeholders' experiences equate to the stakeholder requirements.
B. Stakeholders are interviewed and their experiences are recorded to help identify the requir ements.
C. Stakeholders' objectives are described to identify the requirements that the solution will need to support.
D. Stakeholders are interviewed and their stories are recorded as part of the requirements.
Answer: C
Q78. - (Topic 3)
Which of the following software development life cycles is a methodology that divides the project into phases, and the project manager focuses on control of time, cost, and scope?
A. Spiral
B. Agile
C. Waterfall
D. Incremental
Answer: C
Q79. - (Topic 3)
Which of the following techniques involves determining and documenting the variance between business requirements and current capabilities?
A. Risk analysis
B. Schedule analysis
C. GAP analysis
D. Cost benefit analysis
Answer: C
Q80. - (Topic 1)
You are the business analyst for a solution that has 435 stakeholders. How many communication channels exist in this project?
A. 188,790
B. 189,225
C. 94,395
D. 435
Answer: C
Q81. - (Topic 3)
Which of the following process models needs to complete each set of tasks in one phase before moving into the next phase in a project development life cycle?
A. Procedural model
B. Evolutionary model
C. Spiral model
D. Waterfall model
Answer: D
Q82. - (Topic 1)
Which stakeholder must approve the business analysis approach to ensure that the business analysis approach is compatible with the other project activities?
A. Project sponsor
B. Project manager
C. Project customer
D. Change control board
Answer: B
Q83. - (Topic 2)
Jenni is the business analyst for the UHQ Organization. She is preparing to complete the conduct elicitation activity for her organization. Jenni can use all of the following techniques as part of this activity except for which one?
A. Requirements workshops
B. Document analysis
C. Interviews
D. Problem tracking
Answer: D
Q84. - (Topic 1)
You are the business analyst for your organization and working with Tim to identify theassumptions within the business solution. Which one of the following is an assumption?
A. The vendor believes the hardware should arrive by December 1
B. The software must be compatible with Windows Vista
C. The software must cost less than $99 per license
D. The hardware must costs less than $450 per unit.
Answer: A
Q85. - (Topic 3)
Which of the following diagrams is used to display sensitivity analysis data?
A. Decision tree
B. Ishikawa
C. Influence
D. Tornado
Answer: D
Q86. - (Topic 3)
Which of the following is not a hygiene agent according to Frederick Herzberg theory?
A. The chance to excel
B. Job security
C. A paycheck
D. Clean and safe working conditions
Answer: A
Q87. - (Topic 3)
Which of the following processes is must at the end of each project phase to determine the completeness of the project work and to gain the customer's acceptance to move the project forward?
A. Scope verification
B. Inspection of key results
C. Quality control
D. Phase gate review
Answer: A
Q88. - (Topic 1)
You are creating the solution scope for an identified problem in your organization. You are working with several stakeholders during this process including the domain subject matter expert, the implementation subject matter expert, the project manager, and the sponsor. Which of these stakeholders will be responsible for writing the project scope?
A. Domain subject matter expert
B. Business analyst
C. Project manager
D. Sponsor
Answer: C
Q89. - (Topic 1)
Your organization uses the MoSCoW approach to requirements prioritization. What does MoSCoW mean?
A. Must, Should, Could, Would
B. Must, Should, Could, Won't
C. Mission, Schedule, Cost, Willingness
D. Must not, Should not, Could not, Will not
Answer: B
Q90. - (Topic 3)
Which of the following requires that all parties in the conflict must give up something?
A. Barrier
B. Problem solving
C. Withdrawal
D. Compromising
Answer: D