Our IT experts dedicate to developing the ISC2 CISSP on the web questions and answers. Youll be able to download the CISSP dumps in our web site. We not merely present your ISC2 Pdf exams but also the examination engine. The ISC2 ISC2 test motor is cutting-edge software thats built to generate you feel that you are generally in the true ISC2 CISSP exam. This will become your enriching and unforgettable experience in your life. Youll be able to make the ISC2 CISSP preparation at your personal pace and with your individual style because of the flexibility regarding our two types of CISSP questions. Youll be able to put your various alternatives and facilities, which provided from the ISC2 CISSP exam engines, directly into use. Even though doing the ISC2 CISSP practice exams on your CISSP exam motor you will feel that your learning rate is enhanced.
2021 Aug CISSP free question
Q61. Data remanence refers to which of the following?
A. The remaining photons left in a fiber optic cable after a secure transmission.
B. The retention period required by law or regulation.
C. The magnetic flux created when removing the network connection from a server or personal computer.
D. The residual information left on magnetic storage media after a deletion or erasure.
Answer: D
Q62. The goal of a Business Continuity Plan (BCP) training and awareness program is to
A. enhance the skills required to create, maintain, and execute the plan.
B. provide for a high level of recovery in case of disaster.
C. describe the recovery organization to new employees.
D. provide each recovery team with checklists and procedures.
Answer: A
Q63. The BEST method of demonstrating a company's security level to potential customers is
A. a report from an external auditor.
B. responding to a customer's security questionnaire.
C. a formal report from an internal auditor.
D. a site visit by a customer's security team.
Answer: A
Q64. Which of the following wraps the decryption key of a full disk encryption implementation and ties the hard disk drive to a particular device?
A. Trusted Platform Module (TPM)
B. Preboot eXecution Environment (PXE)
C. Key Distribution Center (KDC)
D. Simple Key-Management for Internet Protocol (SKIP)
Answer: A
Q65. When planning a penetration test, the tester will be MOST interested in which information?
A. Places to install back doors
B. The main network access points
C. Job application handouts and tours
D. Exploits that can attack weaknesses
Answer: B

Improve CISSP download:
Q66. DRAG DROP
Drag the following Security Engineering terms on the left to the BEST definition on the right.
Answer:
Q67. Which of the following disaster recovery test plans will be MOST effective while providing minimal risk?
A. Read-through
B. Parallel
C. Full interruption
D. Simulation
Answer: B
Q68. Refer.to the information below to answer the question.
A new employee is given a laptop computer with full administrator access. This employee does not have a personal computer at home and has a child that uses the computer to send and receive e-mail, search the web, and use instant messaging. The organization’s Information Technology (IT) department discovers that a peer-to-peer program has been installed on the computer using the employee's access.
Which of the following solutions would have MOST likely detected the use of peer-to-peer programs when the computer was connected to the office network?
A. Anti-virus software
B. Intrusion Prevention System (IPS)
C. Anti-spyware software
D. Integrity checking software
Answer: B
Q69. Which one of the following is a common risk with network configuration management?
A. Patches on the network are difficult to keep current.
B. It is the responsibility of the systems administrator.
C. User ID and passwords are never set to expire.
D. Network diagrams are not up to date.
Answer: D
Q70. An organization has hired a security services firm to conduct a penetration test. Which of the following will the organization provide to the tester?
A. Limits and scope of the testing.
B. Physical location of server room and wiring closet.
C. Logical location of filters and concentrators.
D. Employee directory and organizational chart.
Answer: A