It is more faster and easier to pass the EXIN,Inc ITILFND exam by using Practical EXIN,Inc ITIL Foundation (syllabus 2011) questuins and answers. Immediate access to the Up to the immediate present ITILFND Exam and find the same core area ITILFND questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.
2021 Sep ITILFND test question
Q61. Which of the following BEST describes partners' in the phrase people, processes, products and partners"?
A. Suppliers, manufacturers and vendors
B. Customers
C. Internal departments
D. The facilities management function
Answer: A
Q62. Which one of the following is the BEST description of a service request?
A. A request from a user for information, advice or for a standard change
B. Anything that the customer wants and is prepared to pay for
C. Any request or demand that is entered by a user via a self-help web-based interface
D. Any request for change (RFC) that is low-risk and which can be approved by the change manager without a change advisory board (CAB) meeting
Answer: A
Q63. Which one of the following is it the responsibility of supplier management to negotiate and agree?
A. Service level agreements (SLAs)
B. Third-party contracts
C. The service portfolio
D. Operational level agreements (OLAs)
Answer: B
Q64. Which of the following statements about standard changes are CORRECT?
1. The approach is pre-authorized
2. The risk is usually low and well understood
3. Details of the change will be recorded
4. Some standard changes will be triggered by the request fulfilment process
A. 1 only
B. 2 and 3 only
C. 1, 2 and 4 only
D. All of the above
Answer: D
Q65. Which one of the following is the BEST description of the purpose of the service operation stage of the service lifecycle?
A. To decide how IT will engage with suppliers during the service lifecycle
B. To proactively prevent all outages to IT services
C. To design and build processes which will meet business needs
D. To deliver and manage IT services at agreed levels to business users and customers
Answer: D

Leading ITILFND test preparation:
Q66. Which one of the following is the purpose of service level management?
A. To carry out the service operations activities needed to support current IT services
B. To ensure that sufficient capacity is provided to deliver the agreed performance of services
C. To create and populate a service catalogue
D. To ensure that an agreed level of IT service is provided for all current IT services
Answer: D
Q67. What are customers of an IT service provider who purchase services in terms of a legally binding contract known as?
A. Strategic customers
B. External customers
C. Valued customers
D. Internal customers
Answer: B
Q68. Understanding what to measure and why it is being measured are key contributors to which part of the Service Lifecycle?
A. Service Strategy
B. Continual Service Improvement
C. Service Operation
D. Service Design
Answer: B
Q69. Which of the following would NOT be contained in a release policy?
A. Naming and numbering conventions
B. Entry and exit criteria of the release into testing
C. Roles and responsibilities for the release
D. The risk register for the release
Answer: D
Q70. Which one of the following is concerned with policy and direction?
A. Capacity management
B. Governance
C. Service design
D. Service level management
Answer: B