Act now and download your Juniper JN0-1100 test today! Do not waste time for the worthless Juniper JN0-1100 tutorials. Download Rebirth Juniper Juniper Networks Certified Design Associate (JNCDA) exam with real questions and answers and begin to learn Juniper JN0-1100 with a classic professional.
2021 Oct JN0-1100 question
Q31. Which popular data center architecture provides improved availability between two switching nodes?
A. MPLS traffic engineering
B. multichassis link aggregation
C. 802.1br
D. fabric Clos architecture
Answer: D
Q32. Your corporate campus consists of a single large building with several thousand users. Employees are located randomly throughout the building. Accounting employees are mixed in with engineers and sales. You want to separate users into functional groups.
Which technology should be used to accomplish this task?
A. VLAN
B. MPLS
C. OSPF
D. IPsec
Answer: A
Q33. Virtual Chassis solutions for large campus networks are designed to eliminate the requirement for which protocol?
A. SNMP
B. IPv6
C. OSPF
D. STP
Answer: D
Q34. What are three considerations for network capacity planning? (Choose three.)
A. number of users
B. application behavior
C. user locations
D. network management platform
E. security regulations
Answer: A,B,C
Up to date JN0-1100 study guide:
Q35. Which solution would ensure that voice traffic istreatedwith a higher priority than data traffic throughout a network?
A. class of service
B. routing instance
C. 802.1Q VLAN tags
D. link aggregation
Answer: A
Q36. What is the maximum length recommended for a single cat6E cable?
A. 328 feet (100 meters) B. 1000 feet (300 meters)
C. 3280 feet (1000 meters)
D. 100 feet (30 meters)
Answer: A
Q37. Which name is used by a service provider to identify the edge device inside the central office facing the customer?
A. LSR
B. PE
C. CE
D. P
Answer: B
Q38. In a bring-your-own-device deployment, where would non-authenticated users be placed?
A. C-VLAN
B. guest VLAN
C. production VLAN
D. S-VLAN
Answer: B
Q39. What is a feature provided by devices in the WAN aggregation site of a large enterprise WANdeployment?
A. Internet gateway
B. MACsec
C. power redundancy
D. DHCP
Answer: A