In order to get built with above and other related abilities, any seekers currently have alternative ideas during their particular thought. Magento M70-301 assessment classes, training courses and also distance-learning methods are one path to take. While some include things like internet M70-301 assessment ready applications such as practice medical tests, M70-301 e-books, M70-301 review courses, M70-301 practice labradors, M70-301 questions and answers, M70-301 internet based training, M70-301 sound recording & video clip qualifications, M70-301 puts and many others. A few M70-301 assessment job hopefuls will select official applications unlike internet products be all you need for some.
2021 Sep M70-301 actual test
Q41. Given the following layout XML, what will be the expected result on the Magento frontend?
A. The top.menu block will be displayed on all pages within the header block
B. The top.menu block will never be displayed
C. The top.menu block will be displayed within the default block
D. The top.menu block will only be displayed within “Catalog” pages
Answer: B
Q42. Which of the following is a native frontend layout handle in Magento?
A. catalog_product_details
B. catalog_category_list
C. checkout_onepage_shippingmethod
D. customer_account_default
E. multiple_addresses_progress
Answer: C
Q43. What is the correct PHP code for adding the output of a CMS block to a template?
A. $this->getchildcms (‘myCmsBlock’)
B. $this->getchildHtml(‘myCmsEloclc’)
C. $this->getChildBlock (‘myCmsBlock’)
D. $this->getcrnsHtml(‘myCmsElock’)
E. $this->getHtml(‘myCmsBlock’)
Answer: B
Q44. Which of the following is the layout update handle loaded for built-in simple products?
A. TYPE_simple
B. PRODUCT_TYPE_simple
C. PRODUCT_simple
D. Simple_product
Answer: B
Q45. A block named newsletter is already defined in the layout XML, as in the example shown below. The page on which the block is visible has a three-column layout. How can you move the block from the left column to the right column?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: B

Up to the minute M70-301 torrent:
Q46. What is the proper layout update handle for adding a CSS file to the product page?
A. <product>
B. <catalog_product>
C. <catalog_product_view>
D. <default>
Answer: C
Q47. Which of following "if else" constructs is used in Magento core templates?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: B
5. Layered navigation is displayed for a specific category when _________?
A. layered navigation is enabled in System-> Configuration-> Catalog
B. the category contains products with filterable attributes
C. “Is Anchor” is set to “Yes” in the category settings
D. custom layout update XML adds the layered navigation block
Answer: C
Q48. Given a configured package “mypackage”, which of the following sequences of design fallback steps is correct?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: A
Q49. You want to change the number of columns per row in the list of upsell products on all product pages. Where do you set the parameter that specifies the number of columns?
A. Admin panel
B. XML layout
C. Template
D. Database
Answer: B
Q50. Which three of the following folders should NOT be publicly accessible? (Choose THREE.)
A. /app/design/frontend/package/theme/layout
B. /app/design/frontend/package/theme/locale
C. /app/design/frontend/package/theme/template
D. /skin/frontend/package/theme/css
E. /skin/frontend/package/theme/js
F. /skin/frontend/package/theme/img
Answer: A,B,C