Want to know Pass4sure SK0-004 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA Server+ certification experience? Study High value CompTIA SK0-004 answers to Down to date SK0-004 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA SK0-004 (CompTIA Server+) test on your first attempt.

Q16. A server technician is replacing a web server in an organization. The new server has two integrated NICs. Which of the following describes how the NICs should be configured for fault protection?

A. The NICs should be configured separately with one MAC address.

B. The NICs should be placed into a team with one MAC address.

C. The NICs should be configured separately with two MAC addresses.

D. The NICs should be placed into a team with two MAC addresses.

Answer: B


Q17. Two RAID arrays are created from eight disks. One is created using RAID 6, the other is created using RAID 5 with a hot spare. Which of the following is the operational difference between these configurations?

A. RAID 6 has the ability to recover from two disks simultaneously failing.

B. The RAID 5 array will be significantly faster than the RAID 6 array.

C. The RAID 6 array will be significantly faster than the RAID 5 array.

D. RAID 6 has a higher storage capacity than RAID 5.

Answer: A


Q18. A technician is configuring switcheswith SFPports on multiple floors in a building. A switch on the first floor must be connected to a switch on the second floor for trunking VLAN traffic. Which of the following would be the MOST appropriate cable type for the technician to use?

A. Multimode fiber

B. Coaxial cable

C. CAT5e rollover

D. CAT6 straight through

Answer: A


Q19. An older server has performance problems writing files to a RAID array. After checking for failed drives, no problems are found. Which of the following should be checked NEXT?

A. The cooling system

B. The cache battery

C. The hard drive tray

D. The hard drive cables

Answer: B


Q20. A server administrator is creating a design for a new datacenter. The servers should be configured for maximum availability and also provide caching for user information requests. Which of the following techniques should be used?

A. Active/Passive

B. Round robin

C. Heartbeat

D. Active/Active

E. Passive/Passive

Answer: D


Q21. A technician has connected a previously formatted ext4 eSATA drive to a Linux server. Given the following output:

Disk /dev/sdb: 1000.2 GB, 1000204886016 bytes

255 heads, 63 sectors/track, 382818 cylinders, total 1953525168 sectors Units = sectors of 1 * 512 – 512 bytes

Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disk identifier: 0x0009f31a

Device Boot Start End Blocks Id System

/dev/sdb1 * 20481 953525168 976761560 83 Linux

Which of the following commands should the technician use to make the partition available under /data/drive0?

A. fdformat -type Linux /dev/sdbl -d /data/drive0

B. ext2 0x0009f31a /data/drive0

C. net use /data/drive0 /dev/sdb

D. mount /dev/sdbl /data/drive0

E. fdisk -l /data/drive0

Answer: D


Q22. A technician wants to implement a grandfather-father-son tape rotation policy. Which of the following implements this backup strategy?

A. Assign a different set of tapes for daily, weekly, and monthly backups.

B. Use a different set of tapes for every two, four, and eight days.

C. Designate a different set of tapes for odd-day and even-day backups.

D. Use a queue to rotate tapes based on the age and usage of the tape.

Answer: A


Q23. Which of the following replication methods is MOST appropriate when integrating data from multiple remote offices?

A. Server to client

B. Server to server

C. Site to site

D. Disk to disk

Answer: C


Q24. Which of the followingdefaultports should be open on a server for remote administration?

A. TCP 25

B. TCP 389

C. TCP 3128

D. TCP 3389

Answer: D


Q25. Which of the following is a benefit of utilizing a type 2 hypervisor to manage guests?

A. The administration of the guest OS is significantly less complex.

B. There is reduced resource overhead since there is no OS layer.

C. A type 2 hypervisor offers increased performance over a type 1 hypervisor.

D. There is increased hardware support since there is an OS layer.

Answer: D


Q26. Users on multiple network segments report that they are unable to retrieve email from a server. Which of the following commands will allow a server technician to ensure that the email service is running on the server?

A. ifconfig

B. ipconfig

C. nbtstat

D. netstat

Answer: D


Q27. A blade server chassis has two power supplies. Which of the following is a benefit of a technician connecting each power supply to a separate UPS unit?

A. Quality of service

B. Fault tolerance

C. Traffic shaping

D. Load balancing

Answer: B


Q28. A technician is upgrading the memory in a server. The server requires DDR3 Registered DIMMs. The server hasfourbanks ofthreeslots for memory and currently there is one 2GBmodule in each bank. When the technician attempts to add eight more 4GB modules of DDR3unbuffered ECC memory,the memory does notfit in the slots. Which of the following is thecause ofthis issue?

A. In a bank, 2GB and 4GB memory cannot be mixed.

B. The server cannot use ECC memory.

C. The server requires fully buffered memory.

D. The total memory on the server cannot exceed 24GB of RAM.

Answer: C


Q29. A network administrator installs a new web server and notices that the server was configured with one quad-port NIC. In order to properly provision the hardware resources, how should the NIC be configured?

A. Assign at least one IP address to each port

B. Assign multiple IP addresses to one port

C. Assign one IP address to the quad-port NIC

D. Assign a single IP address to all four ports

Answer: A


Q30. When using multifactor authentication, which of the following represents “something you have”?

A. A password

B. A PIN

C. A fingerprint

D. An ID card

Answer: D