Actualtests ST0-94X Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX (STS) exercise examination could be the most suitable choice that you should plan for the actual Symantec test. In order to be considered a preeminent Actualtests engineers, you cannot avoid the actual Actualtests ST0-94X Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX (STS) substance preventative measure. Learn not just the true ST0-94X examination questions but the in depth reason. Passing Symantec ST0-94X accreditation will be the initial most essential thing, moreover, you can study many specialised knowledge and activities which will utilized in not able to exercise perform.
2021 Sep ST0-94X practice test
Q1. The vxassist convert command can be used to convert between which two volume layouts? (Select Two)
A. Mirror-stripe to stripe-mirror
B. RAID 5 to stripe
C. RAID 5 to concat
D. Stripe to concat
E. Concat-mirror to mirror concat
Answer: AE
Q2. An administrator executes the following command:
vxassist -g datadg maxsize layout=stripe ncol=3
What is the result of this command?
A. creates a striped volume calledmaxsize
B. creates a volume of default name striped across three columns
C. reports disk space used by 3-column striped volumes in the disk group
D. reports the maximum size of the volume to be created with given attributes
Answer: D
Q3. Which command can be used to view the status of a failed disk?
A. vxdg
B. vxdctl
C. vxvol
D. vxdisk
Answer: D
Q4. A system administrator has a large amount of inactive data on the company's storage devices. The excess amount of data is causing slow access to the active data. The administrator wants to set up automatic relocation of data so that data expires based on age. How can the administrator set the threshold for automatic relocation of data?
A. use the Data Movement Service (DMS)
B. use the Dynamic StorageTiering (DST)
C. use the Virtual Data Aging Service (VDAS)
D. use the Intelligent Storage Provisioning (ISP)
Answer: B
Q5. Why do mirrored volumes with logging resynchronize faster than mirrored volumes without logging?
A. logging resynchronizes clean regions only
B. logging resynchronizes dirty regions only
C. logging resynchronizes online regions
D. logging resynchronizes all regions
Answer: B

Up to date ST0-94X real exam:
Q6. Refer to the exhibit.
What can the administrator determine about the layout of the volume described in the 'vxprint' output provided in the exhibit?
A. The volume is striped across six disks.
B. The volume is mirrored with twoplexes striped across three columns.
C. The volume is layered with two sub-volumes mirrored across three disks.
D. The volume is mirrored with threeplexes striped across two columns.
Answer: B
Q7. Which command attempts to repair a missing disk access record by finding the name of the device in the private region and matching it to an existing disk media record?
A. vxdisk
B. vxdctl
C. vxreattach
D. vxrecover
Answer: C
Q8. Which statement best describes your understanding of Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX?
A. I have an ADVANCED LEVEL of understanding ofVeritas Storage Foundation 5.1 for UNIX.
B. I have an INTERMEDIATE LEVEL of understanding ofVeritas Storage Foundation 5.1 for UNIX.
C. I have a BEGINNING LEVEL of understanding ofVeritas Storage Foundation 5.1 for UNIX.
D. I am NOT familiar withVeritas Storage Foundation 5.1 for UNIX.
Answer: B
Q9. What are two prerequisites for creating Instant Volume Snapshots? (Select two.)
A. Storage Foundation Basic license
B. Storage Foundation Enterprise license
C. Storage Foundation Standard license
D. avxfs file system created on volume
E. volume prepared for snapshot
Answer: BE
Q10. What does storage virtualization create?
A. additional storage space
B. more processing power
C. an abstraction layer above physical storage
D. more virtual memory
Answer: C