Cause all that matters here is passing the CompTIA SY0-401 exam. Cause all that you need is a high score of SY0-401 CompTIA Security+ Certification exam. The only one thing you need to do is downloading Testking SY0-401 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
2021 Apr SY0-401 download
Q41. Which of the following components of an all-in-one security appliance would MOST likely be configured in order to restrict access to peer-to-peer file sharing websites?
A. Spam filter
B. URL filter
C. Content inspection
D. Malware inspection
Answer: B
Explanation:
Q42. Which of the following encompasses application patch management?
A. Configuration management
B. Policy management
C. Cross-site request forgery
D. Fuzzing
Answer: A
Explanation:
Patch management is the process of maintaining the latest source code for applications and operating systems by applying the latest vendor updates. This helps protect a systems from newly discovered attacks and vulnerabilities. A part of patch management is testing the effects of vendor updates on a test system first to ensure that the updates do not have detrimental effects on the system and its configuration, and, should the updates have no detrimental effects on the test systems, backing up the production systems before applying the updates on a production system.
Q43. A security administrator notices large amounts of traffic within the network heading out to an external website. The website seems to be a fake bank site with a phone number that when called, asks for sensitive information. After further investigation, the security administrator notices that a fake link was sent to several users. This is an example of which of the following attacks?
A. Vishing
B. Phishing
C. Whaling
D. SPAM
E. SPIM
Answer: B
Explanation:
Phishing is the act of sending an email to a user falsely claiming to be an established legitimate enterprise in an attempt to scam the user into surrendering private information that will be used for identity theft. Phishing email will direct the user to visit a website where they are asked to update personal information, such as a password, credit card, social security, or bank account numbers, that the legitimate organization already has. The website, however, is bogus and set up only to steal the information the user enters on the page. Phishing emails are blindly sent to thousands, if not millions of recipients. By spamming large groups of people, the "phisher" counts on the email being read by a percentage of people who actually have an account with the legitimate company being spoofed in the email and corresponding webpage. Phishing, also referred to as brand spoofing or carding, is a variation on "fishing," the idea being that bait is thrown out with the hopes that while most will ignore the bait, some will be tempted into biting.
Q44. When using PGP, which of the following should the end user protect from compromise? (Select TWO).
A. Private key
B. CRL details
C. Public key
D. Key password
E. Key escrow
F. Recovery agent
Answer: A,D
Explanation:
A: In PGP only the private key belonging to the receiver can decrypt the session key.
PGP combines symmetric-key encryption and public-key encryption. The message is encrypted
using a symmetric encryption algorithm, which requires a symmetric key. Each symmetric key is
used only once and is also called a session key.
D: PGP uses a passphrase to encrypt your private key on your machine. Your private key is
encrypted on your disk using a hash of your passphrase as the secret key. You use the
passphrase to decrypt and use your private key.
Q45. Which of the following is the difference between identification and authentication of a user?
A. Identification tells who the user is and authentication tells whether the user is allowed to logon to a system.
B. Identification tells who the user is and authentication proves it.
C. Identification proves who the user is and authentication is used to keep the users data secure.
D. Identification proves who the user is and authentication tells the user what they are allowed to do.
Answer: B
Explanation:
Identification is described as the claiming of an identity, and authentication is described as the act of verifying or proving the claimed identity.
Improve SY0-401 rapidshare:
Q46. Which of the following types of trust models is used by a PKI?
A. Transitive
B. Open source
C. Decentralized
D. Centralized
Answer: D
Explanation:
PKI uses a centralized trust model. In a simple PKI a single centralized certification authority (CA).
In a hierarchical trust model the root CA is the center of the model, with subordinate CAs lower in
the hierarchy.
Note: A public key infrastructure (PKI) is a set of hardware, software, people, policies, and
procedures needed to create, manage, distribute, use, store, and revoke digital certificates.
A trust Model is collection of rules that informs application on how to decide the legitimacy of a
Digital Certificate.
Topic 7
Q47. Which of the following can result in significant administrative overhead from incorrect reporting?
A. Job rotation
B. Acceptable usage policies
C. False positives
D. Mandatory vacations
Answer: C
Explanation:
False positives are essentially events that are mistakenly flagged and are not really events to be concerned about. This causes a significant administrative overhead because the reporting is what results in the false positives.
Q48. Which of the following firewall types inspects Ethernet traffic at the MOST levels of the OSI model?
A. Packet Filter Firewall
B. Stateful Firewall
C. Proxy Firewall
D. Application Firewall
Answer: B
Explanation:
Stateful inspections occur at all levels of the network.
Q49. A security analyst, Ann, is reviewing an IRC channel and notices that a malicious exploit has been created for a frequently used application. She notifies the software vendor and asks them for remediation steps, but is alarmed to find that no patches are available to mitigate this vulnerability.
Which of the following BEST describes this exploit?
A. Malicious insider threat
B. Zero-day
C. Client-side attack
D. Malicious add-on
Answer: B
Explanation:
A zero day vulnerability refers to a hole in software that is unknown to the vendor. This security hole is then exploited by hackers before the vendor becomes aware and hurries to fix it—this exploit is called a zero day attack. Uses of zero day attacks can include infiltrating malware, spyware or allowing unwanted access to user information. The term “zero day” refers to the unknown nature of the hole to those outside of the hackers, specifically, the developers. Once the vulnerability becomes known, a race begins for the developer, who must protect users. In this question, there are no patches are available to mitigate the vulnerability. This is therefore a zero-day vulnerability.
Q50. A system administrator wants to confidentially send a user name and password list to an individual outside the company without the information being detected by security controls. Which of the following would BEST meet this security goal?
A. Digital signatures
B. Hashing
C. Full-disk encryption
D. Steganography
Answer: D
Explanation: