Review 101-400 is regarded as the respected and also asked test from it area. To pass this specific practice test 101-400 seriously isnt really easy however all of our assistance you can crystal clear 101-400 in a really first possibility. The experts which possibly be practiced of their industries and possess a need to reach for the high connected with potential and also achievement theyll use diverse official certifications qualifications thats why. Apply qualifications 101-400 usually are true certifications that will warranty an individuals recruiters that you are highly skilled, trained, and also continuous.

2021 Sep 101-400 study guide

Q31. - (Topic 3) 

Immediately after deleting 3 lines of text in vi and moving the cursor to a different line, which single character command will insert the deleted content below the current line? 

A. i (lowercase) 

B. P (uppercase) 

C. p (lowercase) 

D. U (uppercase) 

E. u (lowercase) 

Answer: C 


Q32. - (Topic 4) 

Which of the following pieces of information of an existing file is changed when a hard link pointing to that file is created? 

A. File size 

B. Modify timestamp 

C. Link count 

D. Inode number 

E. Permissions 

Answer: C 


Q33. - (Topic 4) 

Which of the following commands can be used to locate programs and their corresponding man pages and configuration files? 

A. dirname 

B. which 

C. basename 

D. query 

E. whereis 

Answer: E 


Q34. - (Topic 4) 

How many fields are in a syntactically correct line of /etc/fstab? 

A. 3 

B. 4 

C. 5 

D. 6 

E. 7 

Answer: D 


Q35. - (Topic 2) 

Which of the following commands updates the linker cache of shared libraries? 

A. mkcache 

B. soconfig 

C. mkldconfig 

D. lddconfig 

E. ldconfig 

Answer: E 


101-400 free exam

Renovate 101-400 practice exam:

Q36. - (Topic 2) 

What can the Logical Volume Manager (LVM) be used for? (Choose THREE correct answers.) 

A. To create RAID 9 arrays. 

B. To dynamically change the size of logical volumes. 

C. To encrypt logical volumes. 

D. To create snapshots. 

E. To dynamically create or delete logical volumes. 

Answer: B,D,E 


Q37. - (Topic 2) 

Which of the following commands lists the dependencies of a given dpkg package? 

A. apt-cache depends-on package 

B. apt-cache dependencies package 

C. apt-cache depends package 

D. apt-cache requires package 

Answer: C 


Q38. - (Topic 4) 

In order to display all currently mounted filesystems, which of the following commands could be used? (Choose TWO correct answers.) 

A. cat /proc/self/mounts 

B. free 

C. mount 

D. lsmounts 

E. cat /proc/filesystems 

Answer: A,C 


Q39. CORRECT TEXT - (Topic 3) 

Which signal is missing from the following command that is commonly used to instruct a daemon to reinitialize itself, including reading configuration files? 

killall -s _______ daemon 

Answer: HUP, SIGHUP, 1 


Q40. - (Topic 3) 

What happens after issuing the command vi without any additional parameters? 

A. vi starts and loads the last file used and moves the cursor to the position where vi was when it last exited. 

B. vi starts and requires the user to explicitly either create a new or load an existing file. 

C. vi exits with an error message as it cannot be invoked without a file name to operate on. 

D. vi starts in command mode and opens a new empty file. 

E. vi starts and opens a new file which is filled with the content of the vi buffer if the buffer contains text. 

Answer: D