To take your LPI 101-400 review expertise and knowledge towards a desirable issue, youll have to do 101-400 schooling. Significant sums of time and money go into 101-400 training schooling. As is also true with a lot of of folks, limited finances and totally free working hours is not going to lets enroll in LPI 101-400 review in-class schooling. And so, many of the 101-400 job hopefuls tend to be picking 101-400 analysis manuals together with other 101-400 personally discovering assets. And also LPI 101-400 e-learning solutions such as exercise check, questions, 101-400 analysis manuals, etc. currently have confirmed them selves not of which bad associated with a package.

2021 Sep 101-400 exam question

Q11. - (Topic 4) 

Which of the following settings for umask ensures that new files have the default permissions -rw-r----- ? 

A. 0017 

B. 0640 

C. 0038 

D. 0027 

Answer: D 


Q12. - (Topic 4) 

Creating a hard link to an ordinary file returns an error. What could be the reason for this? 

A. The source file is hidden. 

B. The source file is read-only. 

C. The source file is a shell script. 

D. The source file is already a hard link. 

E. The source and the target are on different filesystems. 

Answer: E 


Q13. CORRECT TEXT - (Topic 2) 

In which directory must definition files be placed to add additional repositories to yum? 

Answer: /etc/yum.repos.d, /etc/yum.repos.d/, yum.repos.d, yum.repos.d/ 


Q14. - (Topic 1) 

Which of the following commands brings a system running SysV init into a state in which it is safe to perform maintenance tasks? (Choose TWO correct answers.) 

A. shutdown -R 1 now 

B. shutdown -single now 

C. init 1 

D. telinit 1 

E. runlevel 1 

Answer: C,D 


Q15. - (Topic 4) 

Which of the following commands changes the number of days before the ext3 filesystem on /dev/sda1 has to run through a full filesystem check while booting? 

A. tune2fs -d 200 /dev/sda1 

B. tune2fs -c 200 /dev/sda1 

C. tune2fs -i 200 /dev/sda1 

D. tune2fs -n 200 /dev/sda1 

E. tune2fs --days 200 /dev/sda1 

Answer: C 


101-400 exam

Far out 101-400 actual test:

Q16. - (Topic 3) 

Regarding the command: 

nice -5 /usr/bin/prog 

Which of the following statements is correct? 

A. /usr/bin/prog is executed with a nice level of -5. 

B. /usr/bin/prog is executed with a nice level of 5. 

C. /usr/bin/prog is executed with a priority of -5. 

D. /usr/bin/prog is executed with a priority of 5. 

Answer: B 


Q17. - (Topic 3) 

Which of the following commands replaces each occurrence of 'bob' in the file letter with 'Bob' and writes the result to the file newletter? 

A. sed '/bob/Bob' letter > newletter 

B. sed s/bob/Bob/ letter < newletter 

C. sed 's/bob/Bob' letter > newletter 

D. sed 's/bob/Bob/g' letter > newletter 

E. sed 's/bob, Bob/' letter > newletter 

Answer: D 


Q18. - (Topic 1) 

What is the first program that is usually started, at boot time, by the Linux kernel when using SysV init? 

A. /lib/init.so 

B. /sbin/init 

C. /etc/rc.d/rcinit 

D. /proc/sys/kernel/init 

E. /boot/init 

Answer: B 


Q19. - (Topic 3) 

Which of the following commands can be used to create a USB storage media from a disk image? 

A. gdisk 

B. dd 

C. cc 

D. fdisk 

E. mount 

Answer: B 


Q20. - (Topic 3) 

When starting a program with the nice command without any additional parameters, which nice level is set for the resulting process? 

A. -10 

B. 0 

C. 10 

D. 20 

Answer: C