LPI is definitely worldwide recognized company. LPI Organization has brought out a large collection of accreditation because of it professionals to teach these folks to the explanation of having along with creating all the different communities along with method. LPI accreditation check the expertise of professionals during arrangement, unit installation also in repair. In limited LPI enables a person locating fine task and it in addition help experience along with ability of any dish this separates him or her among the some other workers.

2021 Sep 101-400 test question

Q61. - (Topic 3) 

Which variable defines the directories in which a Bash shell searches for executable commands? 

A. BASHEXEC 

B. BASHRC 

C. PATH 

D. EXECPATH 

E. PATHRC 

Answer: C 


Q62. - (Topic 1) 

Which of the following commands reboots the system when using SysV init? (Choose TWO correct answers.) 

A. shutdown -r now 

B. shutdown -r "rebooting" 

C. telinit 6 

D. telinit 0 

E. shutdown -k now "rebooting" 

Answer: A,C 


Q63. - (Topic 3) 

In the vi editor, which of the following commands will copy the current line into the vi buffer? 

A. c 

B. cc 

C. 1c 

D. yy 

E. 1y 

Answer: D 


Q64. - (Topic 3) 

What is the difference between the i and a commands of the vi editor? 

A. i (interactive) requires the user to explicitly switch between vi modes whereas a (automatic) switches modes automatically. 

B. i (insert) inserts text before the current cursor position whereas a (append) inserts text after the cursor. 

C. i (independent rows) starts every new line at the first character whereas a (aligned rows) keeps the indentation of the previous line. 

D. i (interrupt) temporarily suspends editing of a file to the background whereas a (abort) terminates editing. 

Answer: B 


Q65. - (Topic 1) 

Which of the following statements is correct when talking about /proc/? 

A. All changes to files in /proc/ are stored in /etc/proc.d/ and restored on reboot. 

B. All files within /proc/ are read-only and their contents cannot be changed. 

C. All changes to files in /proc/ are immediately recognized by the kernel. 

D. All files within /proc/ are only readable by the root user. 

Answer: C 


101-400 exam question

Up to the minute 101-400 test preparation:

Q66. - (Topic 3) 

What is the purpose of the Bash built-in export command? 

A. It allows disks to be mounted remotely. 

B. It runs a command as a process in a subshell. 

C. It makes the command history available to subshells. 

D. It sets up environment variables for applications. 

E. It shares NFS partitions for use by other systems on the network. 

Answer: D 


Q67. - (Topic 4) 

Which of the following commands can be used to display the inode number of a given file? 

A. inode 

B. ls 

C. ln 

D. cp Answer: B 


Q68. - (Topic 4) 

Which of the following commands shows the definition of a given shell command? 

A. where 

B. stat 

C. type 

D. case 

Answer: C 


Q69. - (Topic 3) 

Which of the following signals is sent to a process when the key combination CTRL+C is pressed on the keyboard? 

A. SIGTERM 

B. SIGINT 

C. SIGSTOP 

D. SIGKILL 

Answer: B 


Q70. - (Topic 3) 

What is the default nice level when a process is started using the nice command? 

A. -10 

B. 10 

C. 20 D. 0 

Answer: B