Want to know Testking 156-315.77 Exam practice test features? Want to lear more about Check Point Check Point Security Expert R77 certification experience? Study Highest Quality Check Point 156-315.77 answers to Improved 156-315.77 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Check Point 156-315.77 (Check Point Security Expert R77) test on your first attempt.

2021 Aug 156-315.77 exam cram

Q191. - (Topic 7) 

How many pre-defined exclusions are included by default in SmartEvent R71 as part of the product installation? 

A. 3 

B. 0 

C. 10 

D. 5 

Answer: A 


Q192. - (Topic 7) 

In a Management High Availability (HA) configuration, you can configure synchronization to occur automatically, when: 

1.

 The Security Policy is installed. 

2.

 The Security Policy is saved. 

3.

 The Security Administrator logs in to the secondary SmartCenter Server, and changes its status to active. 

4.

 A scheduled event occurs. 

5.

 The user database is installed. 

Select the BEST response for the synchronization sequence. Choose one. 

A. 1, 2, 3 

B. 1, 2, 3, 4 

C. 1, 3, 4 

D. 1, 2, 5 

E. 1, 2, 4 

Answer: E 


Q193. - (Topic 5) 

Which of the following are supported with the office mode? Select all that apply. 

A. SecureClient 

B. L2TP 

C. Transparent Mode 

D. Gopher 

E. SSL Network Extender 

Answer: A,B,E 


Q194. - (Topic 6) 

Can end users be forced to authenticate by using client certificates and username/password credentials? 

A. Yes, but by manually changing the parameter :IsPasswordWarning to true in the $FWDIR/conf/objects_5_0.C file, to allow for LDAP password remediation; and through the use of multiple-challenge login pages. 

B. No, R71 only supports authentication by client certificates. 

C. Yes, by editing the protection-level settings. 

D. SSL VPN only supports server certificates. 

Answer: C 


Q195. - (Topic 3) 

VPN routing can also be configured by editing which file? 

A. $FWDIR\conf\vpn_route.c 

B. $FWDIR\bin\vpn_route.conf 

C. $FWDIR\conf\vpn_route.conf 

D. $FWDIR\VPN\route_conf.c 

Answer: C 

284. - (Topic 3) 

TheSmart EventServer: 

A. displays the received events 

B. adds events to the events database 

C. invokes defined automatic reactions 

D. analyzes each IPS log entry as it enters the Log server 

Answer: C 


156-315.77 study guide

Renovate 156-315.77 free exam questions:

Q196. - (Topic 5) 

You are a Security Administrator preparing to deploy a new HFA (Hot fix Accumulator) to ten Security Gateways at five geographically separated locations. What is the BEST method to implement this HFA? 

A. Send a Certified Security Engineer to each site to perform the update 

B. Use SmartUpdate to install the packages to each of the Security Gateways remotely 

C. Use a SSH connection to SCP the HFA to each Security Gateway. Once copied locally, initiate a remote installation command and monitor the installation progress with SmartView Monitor. 

D. Send a CDROM with the HFA to each location and have local personnel install it 

Answer: B 


Q197. - (Topic 2) 

When a failed cluster member recovers, which of the following actions is NOT taken by the recovering member? 

A. It will try to take the policy from one of the other cluster members. 

B. It will not check for any updated policy and load the last installed policy with a warning message indicating that the Security Policy needs to be installed from the Security Management Server. 

C. If the Security Management Server has a newer policy, it will be retrieved, else the local policy will be loaded. 

D. It compares its local policy to the one on the Security Management Server. 

Answer: B 


Q198. - (Topic 5) 

In a distributed VPN-1 Pro NGX environment, where is the Internal Certificate Authority (ICA) installed? 

A. On the Security Gateway 

B. Certificate Manager Server 

C. On the Policy Server 

D. On the Smart View Monitor 

E. On the primary SmartCenter Server 

Answer: E 


Q199. - (Topic 3) 

You are reviewing computer information collected in ClientInfo. You can NOT: 

A. Enter new credential for accessing the computer information. 

B. Save the information in the active tab to an .exe file. 

C. Copy the contents of the selected cells. 

D. Run Google.com search using the contents of the selected cell. 

Answer: B 


Q200. - (Topic 4) 

A cluster contains two members, with external interfaces 172.28.108.1 and 172.28.108.2. The internal interfaces are 10.4.8.1 and 10.4.8.2. The external cluster's IP address is 172.28.108.3, and the internal cluster's IP address is 10.4.8.3. The synchronization interfaces are 192.168.1.1 and 192.168.1.2. The Security Administrator discovers State Synchronization is not working properly, cphaprob if command output displays as follows: What is causing the State Synchronization problem? 

A. Another cluster is using 192.168.1.3 as one of the unprotected interfaces. 

B. Interfaces 192.168.1.1 and 192.168.1.2 have defined 192.168.1.3 as a suB. interface. 

C. The synchronization interface on the cluster member object's Topology tab is enabled with "Cluster Interface". Disable this interface. 

D. The synchronization network has a cluster, with IP address 192.168.1.3 defined in the gateway-cluster object. Remove the 192.168.1.3 VIP interface from the cluster topology. 

Answer: D