1. Practical and productive 2. Ideal supplier for busy workers Several. Interactive testing engine 4. Printable Pdf forms Five. Online technical assist in circumstance of difficulty Six. Instant download gain access to after buy 7. Simulates true exam environment 8. Self-paced study course 9. Regularly updated 156-315.77 exam questions and also answers
2021 Aug 156-315.77 exam answers
Q241. - (Topic 6)
The relay mail server configured under Email Notifications is used by the DLP Gateway to: (Choose the BEST answer.)
A. IfUser Checkis configured, there is no need to configure this relay server if there are no Ask User rules and there is no need to notify any Data Owners.
B. Send e-mail notifications to users and Data Owners.
C. Define My Organization / DLP Gateway and scan only e-mails that originate from this relay server.
D. Synchronize with other mail servers in the network.
Answer: B
Q242. - (Topic 1)
There are severalSmart Directory(LDAP) features that can be applied to further enhanceSmart Directory(LDAP) functionality, which of the following is NOT one of those features?
A. High Availability, where user information can be duplicated across several servers
B. Support multipleSmart Directory(LDAP) servers on which many user databases are distributed
C. Encrypted or non-encryptedSmart Directory(LDAP) Connections usage
D. Support many Domains under the same account unit
Answer: D
Q243. - (Topic 5)
Which network port does PPTP use for communication?
A. 1723/tcp
B. 1723/udp
C. 25/udp
D. 25/tco
Answer: A
Q244. - (Topic 5)
Which of the following SSL Network Extender server-side prerequisites are correct? Select all that apply.
A. The VPN1-Gateway must be configured to work with Visitor Mode
B. The specific VPN-1 Security Gateway must be configured as a member of the VPN-1 Remote Access Community.
C. There are distinctly separate access rules required forSecure Clientusers vs. SSL Network Extender users.
D. To use Integrity Clientless Security (ICS), you must install the ICS server or configuration tool.
Answer: A,B,D
Q245. - (Topic 3)
What is the most common cause for a Quick mode packet 1 failing with the error "No Proposal Chosen" error?
A. The OS and patch level of one gateway does not match the other.
B. The previously established Permanent Tunnel has failed.
C. There is a network connectivity issue.
D. The encryption strength and hash settings of one peer does not match the other.
Answer: D

Updated 156-315.77 exam topics:
Q246. - (Topic 2)
Refer to Exhibit below:
Match the ClusterXL modes with their configurations.
A. A - 3, B - 2, C - 4, D - 1
B. A - 2, B - 3, C - 1, D - 4
C. A - 2, B - 3, C - 4, D - 1
D. A - 3, B - 2, C - 1, D - 4
Answer: D
Q247. - (Topic 5)
How do you control the maximum mail messages in a spool directory?
A. In the Security Server window in Global Properties
B. In SmartDefense SMTP settings
C. In the smtp.conf file on the SmartCenter Server
D. In the gateway object's SMTP settings in the Advanced window
E. In the SMTP resource object
Answer: D
Q248. - (Topic 4)
Given the following protection detailed and the enforcing gateways list, is the Tool many DNS queries with the RD flag set protection enabled on the Gateway R76?
Please choose the answer with the correct justification.
A. yes because it is set to prevent on the Default_Protrction, which R76gateway has
applied.
B. No because the protection is only supported on IPS-1 Sensor
C. No enough information to determine one way or other
D. No, because the Too many DNS queries with the flag set protection is not a valid protection in R76
Answer: B
Q249. - (Topic 3)
You have selected the event Port Scan from Internal Network inSmart Event, to detect an event when 30 port scans have occurred within 60 seconds. You also want to detect two port scans from a host within 10 seconds of each other. How would you accomplish this?
A. Define the two port-scan detections as an exception.
B. Select the two port-scan detections as a new event.
C. Select the two port-scan detections as a sub-event.
D. You cannot setSmart Eventto detect two port scans from a host within 10 seconds of each other.
Answer: A
Q250. - (Topic 5)
What action can be run from SmartUpdate NGX R65?
A. remote_uninstall_verifier
B. upgrade_export
C. mds_backup
D. cpinfo
Answer: D