It is impossible to pass Check Point 156-315.77 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Check Point 156-315.77 practice questions. You will get a surprising result by our Renovate Check Point Security Expert R77 practice guides.
2021 Oct 156-315.77 brain dumps
Q181. - (Topic 1)
Typically, when you upgrade the Security Management Server, you install and configure a freshR76installation on a new computer and then migrate the database from the original machine. When doing this, what is required of the two machines? They must both have the same:
A. Products installed.
B. Interfaces configured.
C. State.
D. Patch level.
Answer: A
Q182. - (Topic 1)
When using migrate to upgrade a Secure Management Server, which of the following is included in the migration?
A. Smart Eventdatabase
B. Smart Reporterdatabase
C. classes.C file
D. System interface configuration
Answer: C
Q183. - (Topic 1)
Which command would you use to save the interface information before upgrading aGAiAGateway?
A. netstat –rn > [filename].txt
B. ipconfig –a > [filename].txt
C. ifconfig > [filename].txt
D. cp /etc/sysconfig/network.C [location]
Answer: C
Q184. - (Topic 4)
Using SmartProvisioning Profiles, which of the following could be configured for bothSecure PlatformAND UTM-1 Edge devices?
(i) Backup
(ii) Routing
(iii) Interfaces
(iv) Hosts
(v) NTP server
(vi) DNS
A. (ii), (iii), (iv) and (vi)
B. (i), (iii), (iv) and (vi)
C. none of these options are available for both.
D. (i), (ii) and (iv)
Answer: C
Q185. - (Topic 5)
Central License management allows a Security Administrator to perform which of the following? Select all that apply.
A. Attach and/or delete only NGX Central licenses to a remote module (not Local licenses)
B. Check for expired licenses
C. Add or remove a license to or from the license repository
D. Sort licenses and view license properties
E. Delete both NGX Local licenses and Central licenses from a remote module
F. Attach both NGX Central and Local licenses to a remote module
Answer: A,B,C,D
Latest 156-315.77 exam:
Q186. - (Topic 8)
Match the VPN-related terms with their definitions. Each correct term is only used once. Exhibit:
A. A-3, B-4, C-1, D-5
B. A-4, B-3, C-5, D-2
C. A-2, B-5, C-4, D-1
D. A-3, B-2, C-1, D-4
Answer: B
Q187. - (Topic 5)
Your current stands alone VPN-1 NG with Application Intelligence (Al) R55 installation is running on SecurePlatform. You plan to implement VPN-1 NGX in a distributed environment, where the existing machine will be the VPN-1 Pro Gateway. An additional machine will serve as the SmartCenter Server. The new machine runs on a Windows Server 2003. You need to upgrade the NG with Al R55 SmartCenter Server configuration to VPN-1 NGX.
How do you upgrade to VPN-1 NGX?
A. Insert the NGX CD in the existing NGwithAI R55 SecurePlatform machine, and answer yes to backup the configuration. Copy the backup file to the Windows Server 2003. Continue the upgrade process. Reboot after upgrade is finished. After SecurePlatform NGX reboots, run sysconfig, select VPN-1 Pro Gateway, and finish the sysconfig process. Reboot again. Use the NGX CD to install the primary SmartCenter on the Windows Server 2003. Import the backup file.
B. Run the backup command in the existing SecurePlatform machine, to create a backup file. Copy the file to the Windows Server 2003. Uninstall all Check Point products on SecurePlatform by running rpm CPsuitE. R55 command. Reboot. Install new VPN-1 NGX on the existing SecurePlatform machine. Run sysconfig, select VPN-1 Pro Gateway, and reboot. Use VPN-1 NGX CD to install primary SmartCenter Server on the Windows Server 2003. Import the backup file.
C. Copy the $FWDIR\conf and $FWDIR\lib files from the existing SecurePlatform machine. Create a tar.gzfile, and copy it to the Windows Server 2003. Use VPN-1 NGX CD on the existing SecurePlatform machine to do a new installation. Reboot. Run sysconfig and select VPN-1 Pro Gateway. Reboot. Use the NGX CD to install the primary SmartCenter Server on the Windows Server 2003. On the Windows Server 2003, run upgradeimport command to import $FWDIR\conf and $FWDIR\lib from the SecurePlatform machine.
D. Run backup command on the existing SecurePlatform machine to create a backup file. Copy the file to the Windows Server 2003. Uninstall the primary SmartCenter Server package from NG with Al R55 SecurePlatform using sysconfig. Reboot. Install the NGX primary SmartCenter Server and import the backup file. Open the NGX SmartUpdate, and select "upgrade all packages" on the NG with Al R55 Security Gateway.
Answer: A
Q188. CORRECT TEXT - (Topic 8)
To provide full connectivity upgrade status, use command
Answer: cphaprob fcustat
Q189. - (Topic 4)
Based on the following information, which of the statements below is FALSE?
A DLP Rule Base has the following conditions: Data Type =Password Protected File Source=My Organization Destination=Outside My Organization Protocol=Any Action=Ask User Exception: Data Type=Any, Source=Research and Development (R&D) Destination=Pratner1.com Protocol=Any All other rules are set to Detect.User Checkis enabled and installed on all client machines.
A. When a user from R&D sends an e-mail with a password protected PDF file as an attachment to xyz@partner1 .com, he will be prompted byUser Check.
B. When a user from Finance sends an e-mail with an encrypted ZIP file as an attachment to. He will be prompted byUser Check.
C. Another rule is added: Source = R&D, Destination = partner1.com, Protocol = Any, Action = Inform. When a user from R&D sends an e-mail with an encrypted ZIP file as an attachment to, he will be prompted byUser Check.
D. When a user from R&D sends an e-mail with an encrypted ZIP file as an attachment to , he will NOT be prompted byUser Check.
Answer: B
Q190. - (Topic 1)
Jon is explaining how the inspection module works to a colleague. If a new connection passes through the inspection module and the packet matches the rule, what is the next step in the process?
A. Verify if the packet should be moved through the TCP/IP stack.
B. Verify if any logging or alerts are defined.
C. Verify if the packet should be rejected.
D. Verify if another rule exists.
Answer: B