It is impossible to pass CompTIA 220-802 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220-802 practice questions. You will get a surprising result by our Refresh CompTIA A+ Certification Exam (220-802) practice guides.

2021 Aug 220-802 training

Q141. - (Topic 3) 

Which of the following mobile phone features redirects the screen orientation as the user turns their phone? 

A. GPS 

B. Geotracking 

C. Locator application 

D. Gyroscope 

Answer: D 

Explanation: http://android.stackexchange.com/tags/auto-rotation/info 

Topic 4, Troubleshooting 


Q142. - (Topic 1) 

A user states their workstation will not reach the login screen. Which of the following commands can be used to write a new partition boot sector to the system partition in the Recovery Console? 

A. FIXMBR 

B. BOOTCFG 

C. FIXBOOT 

D. DISKPART 

Answer: C 

Explanation: http://www.computerhope.com/fixboot.htm 


Q143. - (Topic 2) 

Which of the following is the MOST secure method, short of physical destruction, that would be used to ensure that data on a hard drive cannot be recovered? 

A. Use a degaussing tool 

B. Format the drive 

C. Use an overwrite program 

D. Repartition the drive 

Answer: C 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/261702/how_to_securely_erase_your_hard_drive.html 


Q144. - (Topic 5) 

In order to connect a mobile device to a PAN, a technician MUST ensure which of the following are enabled? 

A. Wi-Fi antenna 

B. 3G data services 

C. Location services 

D. Bluetooth discovery 

Answer: D 


Q145. - (Topic 4) 

A technician is installing and configuring a SOHO wireless network for a client. The client only wants five authorized computers to connect to the network with a defined IP range. Which of the following should the technician configure on the router? (Select TWO). 

A. DMZ 

B. DHCP 

C. ARP 

D. SSID 

E. MAC filtering 

Answer: B,E 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/ff521761.aspx 


220-802 exam topics

Up to the immediate present 220-802 exam cost:

Q146. - (Topic 5) 

A client states that there are too many programs automatically starting when Windows boots. Which of the following tools would BEST be used to disable some programs from automatically starting when the computer is booted? 

A. Performance Monitor 

B. Fixboot 

C. MSCONFIG 

D. FIXMBR 

Answer: C 

706. - (Topic 5) 

A customer would like a technician to establish a Windows network that affords the easiest path for creating persistently mapped network drives using a login script. Which of the following is the BEST option to meet this need? 

A. HomeGroup 

B. Simple File Sharing 

C. Windows Domain 

D. Workgroup 

Answer: C 


Q147. - (Topic 3) 

A user launches a software application on their Android tablet device. Once the software has loaded, the user reports that when turning the tablet to work the application in landscape mode, the software does not automatically adjust to landscape mode. Which of the following is the cause of the issue? 

A. The auto-adjust setting is not enabled in the operating system. 

B. The tablet is running low on power and disabled landscape mode. 

C. The application was not developed to react to changes to the gyroscope. 

D. The user did not switch the tablet to landscape mode. 

Answer: C 

Explanation: http://mobilegyros.blogspot.com/ 


Q148. - (Topic 5) 

Ann, the network administrator, is notified that the server is responding very slowly. Upon entering the server room, she notices one of the drives in a RAID1 array has failed. Which of the following would BEST restore full functionality of the server while preserving redundancy? 

A. Use Disk Management to remove the RAID array and use the drive standalone. 

B. Use the RAID configuration tool to remove the RAID array and use the drive standalone. 

C. Remove the failed drive in device manager and continue operating. 

D. Replace the drive with a new drive and repair the RAID. 

Answer: D 


Q149. - (Topic 5) 

Joe, a user, is experiencing some operating system errors that are disrupting his ability to boot the workstation. Which of the following would allow him to keep his data, but possibly resolve operating system errors? 

A. Clean installation 

B. Repair installation 

C. Image deployment 

D. Quick formatting 

Answer: B 


Q150. - (Topic 5) 

An individual pretending to be a consultant trying to gain access to information is an example of which of the following? 

A. Chassis Intrusion 

B. Principle of Least Privilege 

C. Social Engineering 

D. Identity Theft 

Answer: C