The particular 220-802 computer software of Actualtests can easily verify any testee whether or not to master the CompTIA A+ Certification Exam (220-802) information firmly and also actual answers. The particular Actualtests 220-802 products are contain several pick. Candidate can select various package items for your 220-802 pdf file or even 220-802 vce computer software in accordance with their very own grasp from the 220-802 circumstance.
2021 Jul 220-802 dumps
Q271. - (Topic 4)
A technician is having boot issues with a newly built PC, and notices the following jumper configurations for each PATA device:
HARD DRIVE. MASTER
OPTICAL DRIVE. CABLE SELECT
Which of the following jumper configurations should be used instead?
A. HDD. Cable Select; Optical Drive. Master
B. HDD. Cable Select; Optical Drive. Cable Select
C. HDD. Slave; Optical Drive. Slave
D. HDD. Master; Optical Drive. Master
Answer: B
Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cablsele.htm
Q272. - (Topic 2)
A technician must secure company documents from accidental disclosure. Which of the following should be implemented? (Select TWO).
A. User training
B. Anti-malware
C. Paper shredding
D. Time of day restrictions
E. Employee badges
F. Mantraps
Answer: A,C
Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_shredder
Q273. - (Topic 5)
A technician has discovered two PCs with the same name being used on the network. Which of the following BEST describes what has been happening and how to resolve the problem?
A. Both users can log in but only one can access company shares; both PCs need their network names changed.
B. Only one user can log in; one PC needs to have its network name changed.
C. Both users can log in and access company shares; one PC needs to have its network name changed.
D. Neither user can log in; one PC needs to have its network name changed.
Answer: B
Q274. - (Topic 5)
Which of the following is an advantage of installing a 64-bit processor versus a 32-bit processor?
A. Uses less bandwidth on the front side bus
B. Only requires half of the clock speed
C. Able to access a larger amount of RAM memory
D. Able to be used as two 32-bit processors
Answer: C
Q275. - (Topic 5)
A user is receiving random errors when accessing files commonly used throughout the day. Which of the following actions should the technician take FIRST?
A. Move the files to another location
B. Run FixMBR
C. Convert the file system to NTFS
D. Run CHKDSK
Answer: D

Most up-to-date 220-802 exam price:
Q276. - (Topic 5)
A user calls the corporate helpdesk stating that their battery is not charging. The operating system shows that there is a problem with the battery. Which of the following should the
technician do FIRST to determine what the issue is without erasing the user’s unsaved data?
A. Using a known-good computer of the same type, switch batteries between the two laptops.
B. Remove the A/C adapter while the system is running and observe if the screen dims.
C. Completely shut down the laptop, remove the A/C power source and restart the laptop.
D. Using a known-good computer of the same type, switch A/C adapters between the two laptops.
Answer: A
Q277. - (Topic 5)
What are possible symptoms of malware? (Select all that apply.)
A. Security alerts
B. Windows update failures
C. Pre-installation environment
D. Renamed system files
E. Rogue antivirus
F. User error
Answer: A,B,D
Q278. - (Topic 2)
Which of the following has the HIGHEST level rights?
A. Standard User
B. Power User
C. Guest User
D. Remote Desktop User
Answer: B
Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Power_user#Windows_administration
Q279. - (Topic 1)
Which of the following is the MINIMUM account required to install most programs on Windows XP?stand
A. Power user
B. Administrator
C. Standard user
D. Guest
Answer: A
Explanation: https://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/windows_security_default_settings.mspx?mfr=true
Q280. - (Topic 5)
A technician has installed a replacement motherboard in a desktop case with no other modifications. All power connectors and drive data connectors have been connected to the new motherboard; however, the system will not power on. Which of the following is MOST likely the cause?
A. An incorrect firmware version resides on the motherboard
B. The voltage selection on the power supply is set incorrectly
C. The front panel connector is not connected properly
D. The RAM is not correctly installed in the new motherboard
Answer: C