Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 312-50 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the EC-Council 312-50 exam in just one try? I am currently studying for the EC-Council 312-50 exam. Latest EC-Council 312-50 Test exam practice questions and answers, Try EC-Council 312-50 Brain Dumps First.

Q71. Simon is security analyst writing signatures for a Snort node he placed internally that captures all mirrored traffic from his border firewall. From the following signature, what will Snort look for in the payload of the suspected packets? 

alert tcp $EXTERNAL_NET any -> $HOME_NET 27374 (msg: "BACKDOOR SIG - SubSseven 22";flags: A+; content: "|0d0a5b52504c5d3030320d0a|"; reference:arachnids,485;) alert 

A. The payload of 485 is what this Snort signature will look for. 

B. Snort will look for 0d0a5b52504c5d3030320d0a in the payload. 

C. Packets that contain the payload of BACKDOOR SIG - SubSseven 22 will be flagged. 

D. From this snort signature, packets with HOME_NET 27374 in the payload will be flagged. 

Answer: B


Q72. You are the security administrator of Jaco Banking Systems located in Boston. You are setting up e-banking website (http://www.ejacobank.com) authentication system. Instead of issuing banking customer with a single password, you give them a printed list of 100 unique passwords. Each time the customer needs to log into the e-banking system website, the customer enters the next password on the list. If someone sees them type the password using shoulder surfing, MiTM or keyloggers, then no damage is done because the password will not be accepted a second time. Once the list of 100 passwords is almost finished, the system automatically sends out a new password list by encrypted e-mail to the customer. 

You are confident that this security implementation will protect the customer from password abuse. 

Two months later, a group of hackers called "HackJihad" found a way to access the one-time password list issued to customers of Jaco Banking Systems. The hackers set up a fake website (http://www.e-jacobank.com) and used phishing attacks to direct ignorant customers to it. The fake website asked users for their e-banking username and password, and the next unused entry from their one-time password sheet. The hackers collected 200 customer's username/passwords this way. They transferred money from the customer's bank account to various offshore accounts. 

Your decision of password policy implementation has cost the bank with USD 925,000 to hackers. You immediately shut down the e-banking website while figuring out the next best security solution 

What effective security solution will you recommend in this case? 

A. Implement Biometrics based password authentication system. Record the customers face image to the authentication database 

B. Configure your firewall to block logon attempts of more than three wrong tries 

C. Enable a complex password policy of 20 characters and ask the user to change the password immediately after they logon and do not store password histories 

D. Implement RSA SecureID based authentication system 

Answer: D


Q73. You are the security administrator for a large online auction company based out of Los Angeles. After getting your ENSA CERTIFICATION last year, you have steadily been fortifying your network’s security including training OS hardening and network security. One of the last things you just changed for security reasons was to modify all the built-in administrator accounts on the local computers of PCs and in Active Directory. After through testing you found and no services or programs were affected by the name changes. 

Your company undergoes an outside security audit by a consulting company and they said that even through all the administrator account names were changed, the accounts could still be used by a clever hacker to gain unauthorized access. You argue with the auditors and say that is not possible, so they use a tool and show you how easy it is to utilize the administrator account even though its name was changed. 

What tool did the auditors use? 

A. sid2user 

B. User2sid 

C. GetAcct 

D. Fingerprint 

Answer: A

Explanation: User2sid.exe can retrieve a SID from the SAM (Security Accounts Manager) from the local or a remote machine Sid2user.exe can then be used to retrieve the names of all the user accounts and more. 


Q74. Harold works for Jacobson Unlimited in the IT department as the security manager. Harold has created a security policy requiring all employees to use complex 14 character passwords. Unfortunately, the members of management do not want to have to use such long complicated passwords so they tell Harold's boss this new password policy should not apply to them. To comply with the management's wishes, the IT department creates another Windows domain and moves all the management users to that domain. This new domain has a password policy only requiring 8 characters. 

Harold is concerned about having to accommodate the managers, but cannot do anything about it. Harold is also concerned about using LanManager security on his network instead of NTLM or NTLMv2, but the many legacy applications on the network prevent using the more secure NTLM and NTLMv2. Harold pulls the SAM files from the DC's on the original domain and the new domain using Pwdump6. 

Harold uses the password cracking software John the Ripper to crack users' passwords to make sure they are strong enough. Harold expects that the users' passwords in the original domain will take much longer to crack than the management's passwords in the new domain. After running the software, Harold discovers that the 14 character passwords only took a short time longer to crack than the 8 character passwords. 

Why did the 14 character passwords not take much longer to crack than the 8 character passwords? 

A. Harold should have used Dumpsec instead of Pwdump6 

B. Harold's dictionary file was not large enough 

C. Harold should use LC4 instead of John the Ripper 

D. LanManger hashes are broken up into two 7 character fields 

Answer: D


Q75. Which Type of scan sends a packets with no flags set ? 

Select the Answer 

A. Open Scan 

B. Null Scan 

C. Xmas Scan 

D. Half-Open Scan 

Answer:

Explanation: 

The types of port connections supported are: 


Q76. What are the three phases involved in security testing? 

A. Reconnaissance, Conduct, Report 

B. Reconnaissance, Scanning, Conclusion 

C. Preparation, Conduct, Conclusion 

D. Preparation, Conduct, Billing 

Answer: C

Explanation: Preparation phase - A formal contract is executed containing non-disclosure of the client's data and legal protection for the tester. At a minimum, it also lists the IP addresses to be tested and time to test. Conduct phase - In this phase the penetration test is executed, with the tester looking for potential vulnerabilities. Conclusion phase - The results of the evaluation are communicated to the pre-defined organizational contact, and corrective action is advised. 


Q77. Which of the following represent weak password? (Select 2 answers) 

A. Passwords that contain letters, special characters, and numbers Example: ap1$%##f@52 

B. Passwords that contain only numbers Example: 23698217 

C. Passwords that contain only special characters Example: &*#@!(%) 

D. Passwords that contain letters and numbers Example: meerdfget123 

E. Passwords that contain only letters Example: QWERTYKLRTY 

F. Passwords that contain only special characters and numbers Example: 123@$45 

G. Passwords that contain only letters and special characters Example: bob@&ba 

H. Passwords that contain Uppercase/Lowercase from a dictionary list Example: OrAnGe 

Answer: EH


Q78. You are trying to hijack a telnet session from a victim machine with IP address 10.0.0.5 to Cisco router at 10.0.0.1. You sniff the traffic and attempt to predict the sequence and acknowledgement numbers to successfully hijack the telnet session. 

Here is the captured data in tcpdump. 

What are the next sequence and acknowledgement numbers that the router will send to the victim machine? 

A. Sequence number: 82980070 Acknowledgement number: 17768885A. 

B. Sequence number: 17768729 Acknowledgement number: 82980070B. 

C. Sequence number: 87000070 Acknowledgement number: 85320085C. 

D. Sequence number: 82980010 Acknowledgement number: 17768885D. 

Answer: A


Q79. What type of session hijacking attack is shown in the exhibit? 

A. Cross-site scripting Attack 

B. SQL Injection Attack 

C. Token sniffing Attack 

D. Session Fixation Attack 

Answer: D


Q80. You have chosen a 22 character word from the dictionary as your password. How long will it take to crack the password by an attacker? 

A. 5 minutes 

B. 23 days 

C. 200 years 

D. 16 million years 

Answer: A

Explanation: A dictionary password cracker simply takes a list of dictionary words, and one at a time encrypts them to see if they encrypt to the one way hash from the system. If the hashes are equal, the password is considered cracked, and the word tried from the dictionary list is the password. As long as you use a word found in or similar to a word found in a dictionary the password is considered to be weak.