Act now and download your Cisco 352-001 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 352-001 tutorials. Download Far out Cisco CCDE Written Exam exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 352-001 with a classic professional.
Q81. A company plans to establish a new network using Cisco Catalyst switches for its multicast applications. What is the disadvantage when two multicast applications are using the multicast IP addresses 234.17.4.5 and 234.145.4.5 inside the same network?
A. Multicast packets from both applications are flooded to all Layer 2 ports in a segment where a multicast receiver is located.
B. Multicast packets from both applications are flooded to ports where one multicast receiver from one application is located.
C. Only one multicast stream is received at the port where the receivers from both applications are located.
D. Both multicast senders will always receive the multicast packets from the other multicast application.
E. The routers doing PIM-SM cannot distinguish between the two multicast applications.
Answer: B
Q82. Refer to the exhibit.
Assume that no multicast optimization is done on LAN switches A and B. Which feature can be used to optimize multicast traffic forwarding in this situation?
A. Enable IGMP snooping querier on both switches.
B. Configure a static MAC entry for the multicast server.
C. Disable IGMP snooping on both switches.
D. Disable the IGMP query election process.
E. Enable PIM Snooping on both switches.
Answer: A
Q83. You have been hired by Acme Corporation to evaluate their existing network and determine if the current network design is secure enough to prevent man-in-the-middle attacks. When evaluating the network, which switch security option should you investigate to ensure that authorized ARP responses take place according to known IP-to-MAC address mapping?
A. ARP rate limiting
B. DHCP snooping
C. Dynamic ARP Inspections
D. IP Source Guard
Answer: C
Q84. Which two factors can significantly affect the OSPF network convergence time? (Choose two.)
A. the tuning of OSPF LSA timers
B. the number of OSPF routes
C. the diameter of the OSPF network
D. different processor capabilities of devices
Answer: AD
Q85. What is a design aspect regarding multicast transport for MPLS Layer 3 VPNs using the Rosen Draft implementation?
A. LDP is the multicast control plane protocol.
B. Multicast traffic is forwarded over GRE tunnels.
C. Multicast traffic is forwarded over LDP or RSVP signaled LSPs.
D. Using the MDT SAFI in BGP ensures that PIM can be disabled in the core.
Answer: B
Q86. Refer to the exhibit.
You are designing an IPv4 unicast Layer 3 VPN load-balancing solution. Which L3VPN feature needs to be configured on the PE routers to support the design requirement?
A. nonmatching route distinguishers
B. matching route target values
C. disable split horizon on PE2 and PE3
D. matching route distinguishers
Answer: A
Q87. Two medium-sized companies recently merged and would like to share their two campus buildings as soon as possible. Employees should be able to sit and work in either building. If the IP addresses in the networks overlap, which virtualization technology could be deployed quickly to achieve the business objective?
A. MPLS-VPN
B. VRF-LITE
C. EoMPLS
D. L2TPv3
Answer: B
Q88. Network designers plan to interconnect two geographically separated data centers using an Ethernet-over-MPLS pseudowire. Within that design, the link between the sites is stable, there are no apparent loops in the topology, and the root bridges for the respective VLANs are stable and unchanging. What additional aspect of the design should be adjusted to mitigate the chance of connectivity issues to the peer data center when the connection takes place?
A. Enable 802.1d on one data center, and 802.1w on the other.
B. Ensure that the spanning tree diameter for one or more VLANs is not too large.
C. Enable UDLD on the link between the data centers.
D. Enable root guard on the link between the data centers.
Answer: B
Q89. Your network operations team is deploying Access Control Lists (ACLs) across your Internet gateways. They wish to place an ACL inbound on the Internet gateway interface facing the core network (the "trusted" interface). Which one of these addresses would the ACL need for traffic sourced from the inside interface, to match the source address of the traffic?
A. inside local
B. outside local
C. inside global
D. outside global
Answer: A
Q90. Refer to the exhibit.
You are designing a spanning-tree network for a small campus. Which two of these options would result in a trouble-free spanning-tree network design? (Choose two.)
A. Convert all ports to trunk ports, prune off the VLANs that you do not require, and minimize the number of blocking ports.
B. Introduce Layer 3 VLANs (SVIs) and prune off the VLANs that you do not require.
C. Convert all the ports to trunk and enable BackboneFast.
D. Convert all the ports to trunk and enable UplinkFast between all the links.
Answer: AB