Q71. Your company has a main office and a branch office.

A user from the branch office reports that he receives stop errors on his desktop computer.

A help desk technician reports that the errors are caused by a defective internal smart card reader. You plan to remove the smart card reader next week.

You need to recommend a solution that prevents the stop errors from re-occurring when the computer is restarted.

What should you recommend?

A. Modify the Data Execution Protection (DEP) settings.

B. From Device Manager, disable the smart card reader.

C. From Device Manager, uninstall the smart card reader.

D. From the Trusted Platform Management (TPM) console, turn off TPM.

Answer: B


Q72. When visiting certain websites, users receive a message in Internet Explorer. 

The message is shown in the exhibit:

You need to ensure that the Internet Explorer settings for all client computers follow company requirements.

What should you modify in Group Policy?

Exhibit:

A. Enable the Internet Explorer\Internet Control Panel\Security Page\Internet Zone\Turn on Protected Mode setting.

B. Disable the Internet Explorer\Internet Control Panel\Prevent ignoring certificate errors setting.

C. Enable the Internet Explorer\Internet Control Panel\Prevent ignoring certificate errors setting.

D. Disable the Windows Components\Windows Error Reporting\Disable Windows Error Reporting setting.

E. Enable the Windows Components\Windows Error Reporting\Disable Windows Error Reporting setting.

F. Enable the Internet Explorer\Internet Control Panel\Security Page\Internet Zone\Do not prompt for client certificate selection when no certificate or only one certificate setting.

Answer: C


Q73. You have an Active Directory domain. All client computers run Windows 7 and are joined to the domain.

The help desk reports that several users recently downloaded and installed malware.

You discover that the users modified the Windows Defender settings on their computers.

You need to recommend a solution to prevent users from modifying their Windows Defender settings.

What should you recommend?

A. Modify the User Account Control (UAC) settings.

B. Modify the membership of the local Administrators group.

C. From Program and Features, modify the Windows Features.

D. From a Group Policy object (GPO), modify the Windows Defender settings.

Answer: D


Q74. All client computers on your company network run Windows 7. An employee installs several new applications on a computer.

After the applications are installed, the computer takes longer to start.

You need to reduce the startup process time.

What should you do?

A. Run the MSConfig tool.

B. Run the bcdedit command.

C. Use the Services console to stop the applications.

D. Use the Task Manager tool to stop the applications.

Answer: A


Q75. The help desk reports that users in the Marketing OU print draft documents, e-mails, and other miscellaneous documents on Printer2.

You need to recommend a solution so that marketing users print documents to Printer1 by default.

What should you do?

A. Enable printer pooling.

B. Configure Group Policy Preferences.

C. Modify the priorities of the shared printers.

D. Modify the permissions of the shared printers.

Answer: B


Q76. Your company has a main office and two branch office locations. All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. All servers run Windows Server 2008 R2 and are located in the main office.

Branch office employees use a slow WAN link with high latency to access files on a network share located in the main office.

You need to meet the following requirements:

       Reduce WAN link utilization

       Improve user response time when accessing files

What should you do?

A. Configure BranchCache in Hosted Mode.

B. Configure BranchCache in Distributed Mode.

C. Configure the Default Cache Size setting by using Group Policy.

D. Configure the Configure Slow link speed setting by using Group Policy.

Answer: B


Q77. The Office1 network link is brought offline for emergency maintenance.

Users in Office2 and Office3 report that they cannot connect to the wireless network.

You need to recommend changes to ensure that users in all offices can connect to the wireless network if a WAN link fails.

What should you recommend?

A. that redundant DHCP scopes be created

B. that additional RADIUS servers be deployed

C. that universal group caching be implemented

D. that additional default gateways be configured

Answer: B


Q78. Your network contains an Active Directory domain. All client computers run Windows 7 Enterprise.

A custom application named App1 is installed on the computers. All settings for App1 are stored in the user portion of the registry.

The help desk reports a high volume of calls from users who have incorrectly configured the App1 settings.

You need to recommend a solution to minimize the number of help desk calls about the incorrect App1 configurations. Users must be able to use App1. 

What should you do?

A. Instruct the help desk to modify the Windows Defender settings.

B. Instruct the help desk to remove all users from the Administrators group on all local computers.

C. Request that a domain administrator create a Group Policy object (GPO) that uses a custom administrative template.

D. Request that an administrator create a Group Policy object (GPO) that configures a software restriction policy.

Answer: C


Q79. The motherboard on a portable computer fails. The data on the computer's hard disk drive cannot be recovered.

You need to recommend a solution to ensure that the data on hard disks can be recovered if the motherboard on other portable computers fail

Which two configurations should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Disable BitLocker on all portable computers.

B. Convert the hard disks on all portable computers to dynamic disks.

C. Export and securely store the computer certificates on all portable computers.

D. Configure the BitLocker settings on all portable computers by using Group Policy.

Answer: AD


Q80. After you modify Corp GPO, users cannot log on to their computers.

You need to ensure that users can log on to their computers.

What should you do? (Choose all that apply.)

A. Modify Corp GPO so that the default rules are created

B. Log off the client computers and log back on

C. Restart the client computers

D. Modify Corp GPO so that all rules are deleted

Answer: AC