Exam Code: 70-685 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Pro: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-685 Exam.

Q51. You are troubleshooting recurring performance issues on a Windows 7 client computer.

Each time a performance issue occurs, an associated event log entry is written to the Application event log.

You need to recommend ways to query the Application event log from the command line.

Which commands should you recommend? (Choose all that apply.)

A. wevtutil qe application / rd:true / f:text

B. eventvwr / happlication.evtx

C. wevtutil gl application

D. Get-Event - Eventldentifier =2

E. eventvwr \\localhost

F. Get- WmiObject Win32_NTLogEvent -filter- LogFile 'Application'"

Answer: AEF


Q52. A new printer is installed on FP1 and is shared as Printer1.

Users report that they receive an error when they try to connect to \\FP1\Printer1, and that after they click OK they are prompted for a printer driver.

The server administrator confirms that the printer is functioning correctly and that he can print a test page.

You need to ensure that users are able to connect to the new printer successfully. Your solution must minimize administrative effort.

What should you request?

A. an x86 printer driver be installed on FP1

B. the permissions be changed on the shared printer

C. a new Group Policy object (GPO) be created that includes a printer mapping for \\FP1\Printer1

D. the Devices: Prevent users from installing printer drivers setting in the Default Domain Policy be set to disabled

Answer: A


Q53. A corporate environment includes client computers running Windows 7 Enterprise. The client computers are joined to an Active Directory Domain Services (AD DS) domain named contoso.com. Employees frequently access secure websites that are subsites of an external domain named fabrikam.com. Pop-up windows from the fabrikam.com subsites are being blocked. You need to recommend an approach for ensuring that the pop-up windows from the fabrikam.com subsites are allowed. What is the best approach to achieve the goal? (More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.)

A. Add *.fabrikam.com to the Local Intranet zone in Internet Explorer on each client computer.

B. Add *.fabrikam.com to the Trusted Sites zone in Internet Explorer on each client computer.

C. Set the Pop-up Blocker Blocking Level to Low on each client computer.

D. Disable the Pop-up Blocker on each client computer.

Answer: B


Q54. A new print device is installed on Floor 1 and shared on Print1.

Users report that when they search Active Directory for printers on Floor 1, the new shared printer is missing. All other shared printers on Floor 1 appear.

The help desk reports that users can manually connect to the shared printer.

You need to ensure that the new shared printer is displayed when users search for printers on Floor 1.

What should you do?

A. Modify the permissions of the printer.

B. Configure a network location for the printer.

C. Request that a domain administrator modify the Active Directory site configuration.

D. Request that a domain administrator modify the GPO that is linked to each departmental OU.

Answer: B


Q55. All client computers on your company network run Windows 7 and all servers on your company network run Windows Server 2008. The computers and the servers are members of an Active Directory Domain Services domain. A network administrator moves the Internet Information Services (IIS) server to a different network segment and configures the appropriate network settings.

Employees are unable to connect to the IIS server.

You confirm that the network settings are appropriate.

You need to ensure that all employees are able to connect to the IIS server.

What should you do?

A. Restart the DNS Client service on the DNS servers.

B. Restart the DNS Server service on the DNS servers.

C. Run the nbtstat r command on the employees' computers.

D. Run the ipconfig /flushdns command on the employees' computers.

Answer: D


Q56. You are deploying a WAP in one of the company's locations.

You need to ensure that wireless connectivity meets the company's requirements.

What should you recommend? (Choose all that apply.)

A. Link the GPO to an OU that contains all client computer accounts.

B. Create a GPO and define an IP Security policy.

C. Create a GPO and define a Wireless Network (IEEE 802.IX) policy.

D. Create a GPO and define a Network List Manager policy.

E. Link the GPO to an OU that contains all user accounts.

Answer: AC


Q57. A company has computers running Windows 7 Enterprise. Connections to the company's wireless network are filtered by MAC address.

The company purchases a new computer that must be connected to the wireless network.

You need to recommend all the commands that discover the MAC address of the new computer's wireless network adapter.

Which commands should you recommend? (Choose all that apply.)

A. getmac /v

B. ipconfig /all

C. netstat

D. ipconfig

E. ipconfig / allcompartments

Answer: AB


Q58. You need to identify which of the company's client computers are candidates to use BitLocker on the operating system hard disk.

Which client computers should you recommend? (Choose all that apply.)

A. all client computers at the Sales site

B. all client computers in the Headquarters site

C. all client computers in the Manufacturing site

D. all client computers that are not TCG compliant

Answer: B


Q59. The help desk technicians discover that some computers have not installed the latest updates for Windows. The Windows Update log files on the computers show that to complete the installation of several updates the computers must be restarted.

You need to ensure that future updates are successfully installed on all computers.

What should you request?

A. the logon hours for all user accounts be set from 06:00 to 22:00

B. the Delay Restart for scheduled installations setting in the WSUS Policy GPO be set to disabled

C. the Allow Automatic Updates immediate installation setting in the WSUS Policy GPO be set to enabled

D. the No auto-restart with logged on users for scheduled automatic updates installations setting in the WSUS Policy GPO be set to disabled

Answer: D


Q60. Your company has a main office and a branch office.

The network contains a single Active Directory domain. All computers are members of the domain.

Five users in the branch office report that their Windows 7 computer is slow when it runs multiple applications.

From your computer, you need to identify the application that uses the most processor on the computers.

Which tool should you use?

A. Performance Monitor

B. Reliability Monitor

C. Resource Monitor

D. System Information

Answer: A