Act now and download your Android AND-401 test today! Do not waste time for the worthless Android AND-401 tutorials. Download Down to date Android Android Application Development exam with real questions and answers and begin to learn Android AND-401 with a classic professional.
Q46. Which of the following is incorrect about ProgressDialog?
A. ProgressDialog inherits from the AlertDialog class.
B. ProgressDialog can be set as 2 types of style: STYLE_HORIZONTAL and STYLE_SPINNER.
C. ProgressDialog is able to apply a custom XML-defined layout by using the setContentView(...) method.
D. ProgressDialog can be freely configured to use a Drawable class to display as its progress bar.
Answer: C
Q47. How to enable JavaScript in WebView?
A. myWebView.setJavaScriptEnabled(true);
B. myWebView.getJavaScriptSettings.setEnabled(true);
C. myWebView.getSettings().setJavaScriptEnabled(true);
D. Java script is always enabled in WebView
Answer: C
Q48. Which Which of the following is true about method startActivity?
A. It starts a new activity and destroys the previous one.
B. It starts a new activity and sends the previous one to the background.
C. It starts a new activity and pauses the previous one.
D. It starts a new activity in a paused mode.
Answer: B
Q49. Which of the following is the base class of all UI components?
A. ListView
B. Layout
C. View
D. ViewGroup
Answer: C
Q50. Which of the following attributes is used to set an activity screen to landscape orientation?
A. screenorientation = landscape B. screenOrientation=”landscape”
C. android:ScreenOrientation=“landscape”
D. android:screenOrientation=”landscape”
Answer: D
Q51. What Eclipse plug-in is required to develop Android application?
A. J2EE
B. Android Software Development Kit
C. Android Development Tools
D. Web Development Tools
Answer: C
Q52. When creating a file using android.content.Context.openFileOutput("test.txt", 0), where is the file created?
A. /data/app/<package name>/files
B. /data/data/<package name>/files
C. /system/app/<package name>/files
D. Application /system/data/<package name>/files
Answer: B
Q53. Which method should you use to start a sub-activity?
A. startActivity(Intent intent)
B. startActivityForResult(Intent intent)
C. startService(Intent intent)
D. startSubActivity(Intent intent)
Answer: B
Q54. Which of the following makes a ListView Clickable?
A. setClickable(true)
B. setVisibility(View.Visible)
C. setEnabled(true)
D. setItemsEnabled(true)
Answer: C
Q55. When is the intent resolution process triggered?
A. When the system receives an implicit intent to start an activity.
B. When an explicit intent starts a service.
C. When the system receives an explicit intent to start an activity.
D. When the application calls method startAcitivyIntentResolution.
Answer: A
Q56. Which of the following Android View sub-classes uses the WebKit rendering engine to display web pages?
A. PageView
B. WebView
C. MapView
D. HttpClient
Answer: B
Q57. Which of the following best explains the Android context menus?
A. It is a popup menu displays a list of items in a vertical list that's anchored to the view that invoked the menu.
B. It is a floating menu that appears when the user performs a long-click on an element. It provides actions that affect the selected content or context frame.
C. It is the primary collection of menu items for an activity. It's where you should place actions that have a global impact on the app, such as "Search," "Compose email," and "Settings".
D. It is a sub-menu of an options menu item.
Answer: B
Q58. Which of these files contains text values that you can use in your application?
A. AndroidManifest.xml
B. res/Text.xml
C. res/layout/Main.xml
D. res/values/strings.xml
Answer: D
Q59. Which of following is incorrect about the Toast class?
A. You cannot set a custom layout for a Toast.
B. You cannot set a custom layout for a Toast There is no need to close or hide a Toast, since it closes automatically.
C. There is no need to close or hide a Toast, since it closes automatically.
D. A Toast is displayed for only one of the following periods: Toast.LENGHT_SHORT or Toast.LENGTH_LONG.
Answer: B
Q60. Which of the following lines of codes adds zoom controls to a WebView?
A. webView.getSettings().setBuiltInZoomControls(true);
B. webView.getSettings().setZoomControls(true);
C. webView.getZoomSettings().setControls(CONTROLS.enabled);
D. Zoom controls are included by default in WebViews
Answer: A