Pass4sure BH0-013 Questions are updated and all BH0-013 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our BH0-013 exam prep kits you will be ready for the real BH0-013 exam without a problem. We have Latest ISEB BH0-013 dumps study guide. PASSED BH0-013 First attempt! Here What I Did.
Q65. A stakeholder in a project has been classified as having no interest but high power/influence on the power/interest grid. Which of the following would be an appropriate way of managing this stakeholder?
A. Ignore.
B. Watch.
C. Keep on side.
D. Keep informed.
Answer: B
Q66. Which of the following statements about a BAM is correct?
A. The BAM is concerned with who carries out the activities.
B. The BAM is concerned with where activities are carried out.
C. There will be one BAM for each business perspective.
D. The BAM is an AS-IS model of the real world.
Answer: C
Q67. The Business Activity Model shows the doing activities' of a business system. Which element of CATWOE do these activities relate to?
A. Transformation.
B. Actors.
C. Environment.
D. Owner.
Answer: A
Q68. On a class diagram, what do the multiplicities represent?
A. The number of attributes held within each class.
B. The minimum and maximum number of operations in each class.
C. The minimum and maximum number of objects in each class.
D. The business rules for an association between two classes.
Answer: D
Q69. The Boston Box may be used to analyse the portfolio of businesses owned by an organisation. Which of the following animals does it use in its term for businesses that have low market share in a market with low growth?
A. Cow.
B. Cat.
C. Dog.
D. Goat.
Answer: C
Q70. What is the first stage of the waterfall systems development lifecycle?
A. Plan.
B. Analysis.
C. Feasibility Study.
D. Strategic Vision.
Answer: C
Q71. Which of the following may be used to document the outcomes of a workshop?
A. Mind maps.
B. Brainwriting.
C. Round robin.
D. Stepwise refinement.
Answer: A
Q72. Which of the following statements about outsourcing of systems development is correct?
A. It has meant that it is no longer necessary for analysts to define rigorous, accurate and complete user requirements.
B. It has eliminated the need for effective contract management between the customer and the supplier of the outsourcing.
C. It has been a significant catalyst in organisations for the development of a business analysis function.
D. It has meant that the programming of solutions is usually undertaken in countries where labour costs are high.
Answer: C
Q73. What is stage 0 (zero) of the concerns-based adoption model?
A. Shock.
B. Defininition.
C. Initial change.
D. Awareness.
Answer: D
Q74. An analyst has discovered that a company wishes to hold information about departments and employees. A department may have many employees in it, but each employee can, at any one time, only work in one department. There is no requirement to store historical information. However, there are currently eight departments and over one hundred employees. How would this relationship be shown on an Entity Relationship diagram?
A. As (8..100) at the Department end of the relationship.
B. As a many-to-many between Department and Employee.
C. As a one-to-one between Department and Employee.
D. As a one-to-many between Department and Employee.
Answer: D
Q75. In a particular organisation it is common practice to call all managers by their first name. It is part of the culture of the organisation. Newcomers are quickly corrected if they do not follow this informal approach. What would knowing about this convention be classified as in Requirements Engineering?
A. Explicit individual knowledge.
B. Tacit individual knowledge.
C. Explicit corporate knowledge.
D. Tacit corporate knowledge.
Answer: D
Q76. What is stage 0 (zero) of the concerns-based adoption model?
A. Shock.
B. Defininition.
C. Initial change.
D. Awareness.
Answer: D
Q77. It has been suggested that five clerical posts can be abolished when a new computer system is implemented. Under which category of costs or benefits will this be recorded?
A. Tangible costs.
B. Tangible benefits.
C. Intangible costs.
D. Intangible benefits.
Answer: B
Q78. Which of the following may be used to document the outcomes of a workshop?
A. Mind maps.
B. Brainwriting.
C. Round robin.
D. Stepwise refinement.
Answer: A
Q79. Which stage of the Requirements Engineering process is concerned with tracking requirements from inception to implementation?
A. Requirements documentation
B. Requirements management
C. Requirements validation.
D. Requirements analysis.
Answer: B
Q80. What do the arrow headed lines between activities represent on a business activity model?
A. Activity sequence
B. Logical dependency.
C. Functional optionality.
D. Flow of data.
Answer: B