Actualtests offers free demo for BH0-013 exam. "Foundation Certificate in Business Analysis (BH0-013)", also known as BH0-013 exam, is a ISEB Certification. This set of posts, Passing the ISEB BH0-013 exam, will help you answer those questions. The BH0-013 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real ISEB BH0-013 exams and revised by experts!
Q33. What does the O' stand for in the CATVVOE analysis?
A. The objectives of the business system under review.
B. The opportunities for change in the business system under review.
C. The organisation of the business system under review.
D. The owner of the business system under review.
Answer: D
Q34. A process model has been produced which includes diamond-shaped symbols. What does this diamond-shaped symbol represent in the model?
A. A document.
B. An event.
C. A manual process.
D. A decision.
Answer: D
Q35. An analyst is defining the requirements for an online booking system and wishes to show the business managers the look and feel of the system in order to elicit usability requirements. What investigation technique should the analyst use?
A. Workshops.
B. Interviewing.
C. Ethnographic study
D. Prototyping.
Answer: D
Q36. As part of an investigation a Business Analyst has devised a form for users of an existing system to use to keep track of the tasks they undertake during their working day. Which of the following describes this investigation technique?
A. Special purpose records,
B. Scenario analysis.
C. Questionnaires.
D. Activity sampling.
Answer: A
Q37. Which of the following is explicitly considered as a force in Porter's five forces model?
A. Rivalry between suppliers.
B. Government legislation.
C. Internal business processes.
D. Bargaining power of buyers.
Answer: D
Q38. Which of the following statements about change and change management is correct?
A. Change management should be considered right from the start of the project.
B. Change management should first be considered in the design stage of the project.
C. The management of change is the sole responsibility of the project manager.
D. Social and cultural factors have little influence on the success of implementing changes.
Answer: A
Q39. When should benefits realisation be carried out?
A. Immediately at the end of the project.
B. At the beginning of the project.
C. At the end of the finalised feasibility study.
D. Months or years after the end of the project.
Answer: D
Q40. A stakeholder has been classified as 'some' on both the power/influence and interest axes of a power/interest grid. Which of the following would be an appropriate way of managing this stakeholder?
A. Keep on side.
B. Keep watching.
C. Keep informed.
D. Keep satisfied.
Answer: A
Q41. Business rules define how actions are to be performed. Under which of the following headings are business rules considered?
A. Explicit or implicit management statements,
B. Statutory and internal policies.
C. Constraints and operational guidance.
D. Negotiable and non-negotiable limitations.
Answer: C
Q42. Which of the following is likely to be shown as a process in a swim-lane diagram of a library book borrowing system?
A. Book.
B. Librarian.
C. Borrowing Limit.
D. Borrow book.
Answer: D
Q43. What is the final stage of the waterfall systems devebpment lifecycle?
A. User acceptance testing.
B. Post-implementation review.
C. Benefits realisation.
D. Implementation.
Answer: D
Q44. Which of the following requirements elicitation techniques is ineffective at defining the future requirements of a system?
A. Workshops.
B. Prototyping,
C. Scenario analysis.
D. Shadowing.
Answer: D
Q45. One of the stages of the Business Activity Process Model is 'Consider the perspectives'. Which of the following would be particularly relevant in this stage?
A. PESTLE analysis.
B. Requirements Modelling.
C. Cost Benefit Analysis.
D. Business Activity Modelling.
Answer: D
Q46. In a business activity model, which of the following type of activities respond to deviations between actual and planned performance?
A. Monitoring activities.
B. Doing activities.
C. Controlling activities.
D. Planning activities.
Answer: C
Q47. The following requirement has been identified; The system must be able to record customer payments'. What type of requirement is this?
A. A functional requirement.
B. A non-functional requirement.
C. A general requirement.
D. A technical requirement.
Answer: A
Q48. A system holds information about an employee; Mike Berry. Which of the following is Mike Berry an example of?
A. An attribute.
B. An object.
C. A class.
D. An operation.
Answer: B