Our staff members possess spent a lot of hours developing the HUAWEI practice questions as well as software with the highest rated top quality to train you for the HUAWEI HUAWEI exam. Many of us guarantee that you will pass the particular HUAWEI real examination by utilizing our HUAWEI training materials. Examcollection provides a quickest as well as cheapest way on the HUAWEI HUAWEI H12-211 certification. It?¡¥s never a faster as well as easier job to make the HUAWEI HUAWEI exam without any support. Our elaborately designed H12-211 exam questions with thorough answers are of an great support for you to obtain the HUAWEI HUAWEI certificate. The HUAWEI practice questions and answers are revised and verified through our professionals as well as bear 100% accuracy. The type of questions is actually as the identical as the true HUAWEI HUAWEI exam, that is multiple choice.

2021 Sep H12-211 exam price

Q431.  (Topic 2) 

Judge: Hub of the works: an interface received from any non-selective data frames transmitted to any other port 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q432.  (Topic 1) 

: 86 

ADSL is a broadband access technology, the following () method refers to broadband ADSL. 

A. Super Smart Call 

B. residential broadband 

C. Network Express 

D. wired through 

Answer: A,C 


Q433.  (Topic 3) 

If there is Layer 2 switched network in the loop, will result in () occurs 

A. Broadcast Storm 

B. route from the ring 

C. destination network unreachable 

D. MAC address table instability 

Answer: A,D 


Q434.  (Topic 4) 

OSPF and RIP on the following statements is correct is to compare 

A. OSPF RIP adapt better than large-scale network 

B. RIP OSPF is more than a small network to adapt 

C. RIP for flat-shaped structure of the OSPF network more hierarchical model of network structure to adapt 

D. RIP on the same network bandwidth cost is higher than the OSPF 

Answer: A,C,D 


Q435.  (Topic 4) 

PPP protocol mainly by the three protocols, namely 

A. PPPOE 

B. LCP (Link Control Protocol) 

C. NCP (Network Control Protocol) 

D. PPP extension agreement 

Answer: B,C,D 


H12-211 vce

Abreast of the times H12-211 free exam:

Q436.  (Topic 2) 

On a gratuitous ARP statement is correct (). 

A. ARP can be confirmed by sending a free IP address conflict 

B. ARP packets are ARP request packet format 

C. Free ARP can help update the old IP address information 

D. ARP packets are ARP response packet format 

Answer: A,B 


Q437.  (Topic 3) 

In order to ensure that all hosts belong to the same VLAN can receive broadcast destined for this VLAN packets, the switch must forward operation which follows 

A. The switch from the packet sent to all ports 

B. transmits the packet to the switch with the other ports in a VLAN 

C. transmits the packet to the switch allows all of the VLAN trunk link through 

D. transfer packets from the switch to send out all the roads link 

Answer: B,C 


Q438.  (Topic 3) 

The following PPP protocol, which belong to NCP (). 

A. IPv 6CP 

B. ICMP 

C. IPXCP 

D. TCP 

Answer: A,C 


Q439.  (Topic 4) 

In the VRP, how to configure the router's Router ID 1.1.1.1 

A. <Quidway> router id 1.1.1.1 

B. [Quidway] router id 1.1.1.1 

C. [Quidway] router-id 1.1.1.1 

D. [Quidway] router id 1.1.1.1 255.255.255.255 

Answer: B 

631.  (Topic 4) 

Frame Relay data link layer in the work, provide the following functions 

A. statistical multiplexing 

B. Frame Transparent 

C. Error Detection 

D. retransmission operation 

Answer: A,B,C 


Q440.  (Topic 2) 

Telnet protocol is based on which the transport protocol for data transmission 

A. RTP 

B. SIP 

C. UDP 

D. TCP 

Answer: D