Actual of H13-621 vce materials and forum for HUAWEI certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated H13-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS HCNP-Storage-CUSN(Constructing Unifying Storage Network) exam Today!
Q18. Find a program of /usr/bin/hot_add on a redhat sever, but not sure whether it is installed with UltraPath rpm package, then what command can run to confirm?
A. rpm -qf /usr/bin/hot_add
B. rpm -ql /usr/bin/hot_add
C. rpm -qp /usr/bin/hot_add
D. rpm -qip /usr/bin/hot_add
Answer: A
Q19. S5000 snapshot rollback can only return data to the time of creating the snapshot.
A. True
B. False
Answer: A
Q20. Which are the troubleshooting steps of fault diagnosis for iSCSi host link? (Select 3 Answers)
A. check the indicator light of the host network ports, storage host port is normal or not
B. checked whether there is any quality problem of network cable (replacement method)
C. check the status of ISM interface iSCSI host port
D. check whether the host can ping storage business IP and telent port is successful or not, such as Telnet IP
3620
Answer: A,B,C
Q21. Synchronization strategies of Storage array synchronous remote replication can set different time point to trigger.
A. True
B. False
Answer: B
Q22. How to check whether the hard disk physical condition normal in S5000 system?
A. showdisk -p
B. showsys
C. showrg
D. showlun
Answer: A
Q23. When do a rollback operation to the virtual snapshot, the source LUN of snapshot cannot be mapped to the operating system.
A. True
B. False
Answer: A
Q24. In IP SAN network, eliminates the host can't successfully find the failure of storage device, Mainly from which aspects can troubleshooting?
A. the configuration of host and business IP in storage side, gateway and mask are reasonable
B. the configuration of ZONE, if it is reasonable
C. the configuration of host iSCSI initiator file are wrong
D. iSCSI initiator service did not start
Answer: A,C,D
Q25. Incremental LUN copy of the storage array is using snapshot technology to realize continuous increment of the datA.
A. True
B. False
Answer: A
Q26. Which of the following features belongs to the SATA-II? (Select 3 Answers)
A. transmission mode belongs to serial mode
B. double-port transmission
C. NCQ check
D. do not support hot plug
Answer: A,B,C
Q27. Among database, Email, WEB applications and other critical business applications, which type of hard disk is advised to choose? (Select 2 Answers)
A. IDE hard disk
B. SATA hard disk
C. FC hard drive
D. SSD hard drive
Answer: C,D
Q28. What are the common networking methods in SAN practical applications? (Select 2 Answers)
A. IP SAN
B. FC SAN
C. SAS SAN
D. ISCSI SAN
Answer: A,B
Q29. FC-SAN in storage devices need to use standard fibre channel network for communication.
A. True
B. False
Answer: A
Q30. For S5000 and S2600 system, DB is configuration information in storage system, intraday record in the safe system, when power up, controller reads the DB. If there is a DB does not agree with other DB, storage will enter in safe mode, equipment can't normal use, need to synchronize the DB information.
A. True
B. False
Answer: A
Q31. How to troubleshooting whether there is impact performance of failure hard disk in storage system (slow)?
A. under CLI check RAID LUN state, whether if it is abnormal
B. in storage debug mode, through the command of iostat –x –d 1 to check IO of storage system,
the average service time of some disk (svctm) over a period of time is obviously more than other disk, %util is close to 100%, and other disk are free, can judge the hard disk performance
C. on host side check LUN IO state under multipath
D. check the link state in host side and ISM storage interface
Answer: B
Q32. In the storage array system, when writing strategy is write-back, high and low water level is mainly to define high and low proportion of the Cache dirty data volume accounts for Cache capacity.
A. True
B. False
Answer: A
Q33. Under AIX system, the method of checking initiator node name can through smitty devicE.
A. True
B. False
Answer: A
Q34. What are the common failures according to the component object classification in FC SAN network? (Select three Answers)
A. FC port mode don't match
B. FC port rate don't match
C. SFP luminous power is insufficient or abnormal
D. host IP address conflict
Answer: A,B,C