It is impossible to pass EXIN,Inc ITILFND exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed EXIN,Inc ITILFND practice questions. You will get a surprising result by our Update ITIL Foundation (syllabus 2011) practice guides.

2021 Sep ITILFND brain dumps

Q101. Which process is responsible for the availability, confidentiality and integrity of data? 

A. Service catalogue management 

B. Service asset and configuration management 

C. Change management 

D. Information security management 

Answer: D 


Q102. Which problem management activity ensures that a problem can be easily tracked and management information can be obtained? 

A. Categorization 

B. Detection 

C. Prioritization 

D. Escalation 

Answer: A 


Q103. Which process is responsible for dealing with complaints, comments, and general enquiries from users? 

A. Service level management 

B. Service portfolio management 

C. Request fulfilment 

D. Demand management 

Answer: C 


Q104. Where should the following information be stored? 

1. The experience of staff 

2. Records of user behaviour 

3. Supplier's abilities and requirements 

4. User skill levels 

A. The forward schedule of change 

B. The service portfolio 

C. A configuration management database (CMDB) 

D. The service knowledge management system (SKMS) 

Answer: D 


Q105. Which one of the following statements about incident reporting and logging is CORRECT? 

A. Incidents can only be reported by users 

B. Incidents can be reported by anyone who detects a disruption or potential disruption to normal service 

C. All calls to the service desk must be logged as incidents 

D. Incidents reported by technical staff must also be logged as problems 

Answer: B 


ITILFND free exam

Regenerate ITILFND free question:

Q106. Which of the following is the best definition of IT service management? 

A. An internal service provider that is embedded within a business unit 

B. A complete set of all the documentation required to deliver world class services to customers 

C. Technical implementation of supporting IT infrastructure components 

D. The implementation and management of quality IT services that meet business needs 

Answer: D 


Q107. Check, Act and Plan are three of the stages of the Deming Cycle. Which is the fourth? 

A. Do 

B. Perform 

C. Implement 

D. Measure 

Answer: A 


Q108. Which one of the following includes four stages called Plan, Do, Check and Act? 

A. The Deming Cycle 

B. The continual service improvement approach 

C. The seven-step improvement process 

D. The service lifecycle 

Answer: A 


Q109. Which one of the following is an objective of service transition? 

A. To negotiate service levels for new services 

B. To ensure that service changes create the expected business value 

C. To minimize the impact of service outages on day-to-day business activities 

D. To plan and manage entries in the service catalogue 

Answer: B 


Q110. Which one of the following activities does application management perform? 

A. Defining where the vendor of an application should be located 

B. Ensuring that the required functionality is available to achieve the required business outcome 

C. Deciding who the vendor of the storage devices will be 

D. Agreeing the service levels for the service supported by the application 

Answer: B