Want to know Actualtests MA0-100 Exam practice test features? Want to lear more about McAfee McAfee Certified Product Specialist-ePO certification experience? Study Download McAfee MA0-100 answers to Leading MA0-100 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass McAfee MA0-100 (McAfee Certified Product Specialist-ePO) test on your first attempt.
Q20. Which of the following can NOT be placed into a dashboard?
A. Boolean pie chart
B. Multi-group summary table
C. Single-group summary table
D. Table
Answer: D
Q21. Deployment packages that are checked into the ePO server have which of the following file extension?
A. .arc
B. .rar
C. .zip
D. .jar
Answer: C
Q22. Which of the following are valid deployment package types? Select the two that apply.
A. Catalog.z
B. Agent Language pack
C. Extradat
D. Artemis pack
E. ePOMain
Answer: B,C
Q23. When a policy is deleted, all systems for which it is currently applied to will inherit which policy?
A. McAfee Default
B. Parent Group
C. My Default
D. Global Root
Answer: B
Q24. Within the Server Services, which component manages events, Group management, Tag management, and Agent sorting?
A. Event Parser
B. Framework service
C. Tomcat
D. Apache
Answer: D
Q25. When creating a Run Query Server Task, which sub-actions can be selected to allow the system to automatically act upon the results of a query? Select the three that apply.
A. Apply tag
B. Delete sensor
C. Create group
D. Export to file
E. Send snmp trap
Answer: A,B,D
Q26. Which of the following is a core architecture component of ePO?
A. Internet Explorer
B. Event Parser
C. Active Directory
D. Agent Handler
Answer: B
Q27. Which two items are modified in the Full Scan Task when installing the Anti-Spyware module? Select the two that apply.
A. Registry
B. Cookies
C. Running Process
D. Recycle bin
E. Memory for Rootkits
Answer: A,B
Q28. When configuring a Synchronization Type for a group within the System Tree which of the following is a valid choice? Select the three that apply.
A. Leave systems in their current system tree location only
B. Add systems to the synchronized group and leave them in the current system tree location
C. Add systems to the synchronized group and delete duplicate entries
D. Add systems to the synchronized group and mark duplicate entries
E. Move systems from their current system tree location to the synchronized group
Answer: A,B,D
Q29. If a policy that is assigned to the My Organization group is deleted, what policy is assigned in its place?
A. McAfee Default
B. Parent Group
C. My Default
D. Global Root
Answer: A
Q30. Which of the following are valid Automatic Query Actions that can be selected from a result of a query? Select the three that apply.
A. Install Point Products
B. Assign Policy
C. Move Systems to another Group
D. Email File
E. Remove Point Products
Answer: B,C,D
Q31. When a group has four sorting criterions assigned, the system will be placed into the group when it meets how many of the conditions?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: A
Q32. Where in the ePO database is the ePO Agent gathered system information stored?
A. epocomputerproperties
B. epobranc
C. epoleafnode
D. epoproductproperties
Answer: A
Q33. What location is used to change the default Dashboard for new ePO Console users?
A. Personal Settings
B. Permission Sets
C. Contacts
D. Server Settings
Answer: D
Q34. What scheduling options are available when setting up a Product Deployment Task? Select the three that apply.
A. Enable Randomization
B. Stop the task if it runs for a specified amount of time
C. Run at every policy enforcement
D. Defer scan when using battery power
E. Run missed task at a specified time delay
Answer: A,B,E
Q35. Which of the following Server Services is responsible for Automatic Responses?
A. Event Parser
B. Framework service
C. Tomcat
D. Apache
Answer: C
Q36. Which of the following are examples of default column headers on the Server Task area of the interface? Select the two that apply.
A. Description
B. Duration
C. Name
D. Source
E. Status
Answer: C,E
Q37. A. Total disk space
B. Total physical memory
C. Last communication
D. VirusScan version
E. McAfee agent version
Answer: A,B,C
Q38. A. The sensor is unable to resolve the IP address for ePO
B. The sensor is blacklisted
C. Deployment of the sensor failed
D. Sensor service is disabled after installation
E. The sensor is an exception
Answer: A,C,D