It is more faster and easier to pass the Riverstone 199-01 exam by using Downloadable Riverstone Riverbed Certified Solutions Professional questuins and answers. Immediate access to the Leading 199-01 Exam and find the same core area 199-01 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q61. Assuming auto-discovery is used, WCCP redirect-in statements would normally be placed on which router interfaces? (Select 2)

A. The interface that the Steelhead appliances are connected to

B. The interface on the WAN side

C. The interface on the LAN side

D. The loopback interface

Answer: BC


Q62. A customer with no Steelhead appliances currently deployed wants to test Steelhead Mobile on a client that connects to corporate through a VPN over the Internet. The customer has the requirement that there be no network disruptions during the initial testing phase. Which of the following would work?

A. Place a Steelhead appliance in-path behind the WAN router and have the Steelhead Mobile client use auto-discovery rules

B. Use server-side out-of-path with a Steelhead and use fixed-target rules on the Steelhead Mobile clients

C. Place a Steelhead in-path directly behind the VPN gateway and use auto-discovery on the Steelhead Mobile client

D. Use server-side out-of-path with the Steelhead Mobile Controller and use a fixed-target on the Steelhead Mobile client

E. Place the Steelhead Mobile Controller in-path directly behind the VPN gateway and use auto- discovery on the Steelhead Mobile client

Answer: B


Q63. Which of the following custom TACACS+ attribute-value (AV) pairs gives the user administrative privileges?

A. local-user-name=superuser

B. local-user-name=admin

C. local-user-name=administrator

D. local-user-name=monitor

E. local-user-name=guest

Answer: B


Q64. One of the Steelhead appliances in your Steelhead appliance cluster is running an older version of RiOS. You decide to schedule a change window to upgrade that Steelhead appliance's image to the current release. What should you do to ensure that the Steelhead appliance optimization still occurs and the upgraded Steelhead appliance no longer accepts new connections?

A. Enable the "no in-path accept new" CLI command

B. Create an in-path rule on the Steelhead appliance to bypass the connections

C. On the Interceptor appliance, click on "Pause" for that particular Steelhead appliance

D. Schedule a job on the Steelhead appliance to remove itself from the cluster

E. All of the above

Answer: C


Q65. What interface on the CMC appliance is required for the initial configuration?

A. In-path interface

B. AUX interface

C. WAN interface

D. Primary interface

E. LAN interface

Answer: D


Q66. What are the SSL trusts that must be configured for a Steelhead Mobile client to successfully optimize SSL traffic? (Select 2)

A. Steelhead Mobile clients trust Steelhead Mobile Controller

B. Server-side Steelhead trusts Steelhead Mobile clients

C. Steelhead Mobile clients trusts client-side Steelhead

D. Client-side Steelhead, server-side Steelhead, Steelhead Mobile clients, and CMC appliance all must trust each other

Answer: AB


Q67. Refer to the exhibit.

A customer is reporting that the first connection from a user to the server is failing. However, subsequent connections work properly and are optimized. How can this problem best be resolved?

A. Fixed-target rule

B. Enable RIP/OSPF on the routers

C. Enable Simplified Routing

D. Enable QoS

E. Enable RIP/OSPF on the Steelhead appliances

Answer: C


Q68. You have an existing Steelhead appliance deployment which is achieving excellent optimization at five sites. You have deployed a Steelhead appliance physically in-path at a new small branch office and many of the new branch office users' applications are unoptimized; however some of the new branch office users' access to the same applications are optimized. None of the Steelhead appliances are in admission control. What is the likely cause?

A. Duplex mismatch between the new branch office Steelhead and a connected device

B. Duplex mismatch between the data center Steelhead and a connected device

C. Network Asymmetry

D. WAN link disconnection

E. Overloaded servers

Answer: C


Q69. What is the baud-rate of the console port on the CMC appliance?

A. 1200

B. 2400

C. 4800

D. 9600

E. 19200

Answer: D


Q70. What types of operations can be observed under the Manage > Operation History page in the CMC Management Console? (Select 2)

A. push

B. link

C. abort

D. fetch

Answer: AD


Q71. Which are true about the Steelhead appliance backups taken and stored by the CMC appliance? (Select 3)

A. They are text file snapshots of the current running configuration taken at 3 a.m. (by default)

B. The CMC appliance creates hyperlinks of the backups for easy viewing with a Web browser

C. The configurations can be copied from the CMC appliance back to the Steelhead appliance via SCP

D. There is a limit of five configurations per Steelhead appliance that can be stored at any one time in a rolling queue

E. The Steelhead configuration files can be edited on the CMC appliance

Answer: ABC


Q72. In an implementation using a 4-port card, which interface could be used as the Connection Forwarding neighbor? (Select 2)

A. Primary

B. AUX

C. inpath0_0

D. inpath0_1

Answer: CD


Q73. What port number is configured on a Steelhead appliance to communicate to the TACACS+ server?

A. 1645

B. 1646

C. 1812

D. 389

E. 49

Answer: E


Q74. Which of the following are configurable attributes of an Interceptor appliance? (Select 3)

A. Synchronizing datastore

B. Sharing connection state with a parallel Interceptor appliance

C. Redirect to a Steelhead appliance cluster

D. Failover to another Interceptor appliance

Answer: BCD


Q75. What service needs to be allowed if you are enforcing outbound security in the Steelhead Mobile solution?

A. rbtdebug.exe

B. rbtmon.exe

C. shmobile.exe

D. rbtsport.exe

E. All of the above

Answer: E