It is impossible to pass Cisco ccna wireless 200 355 official cert guide pdf free download exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200 355 wifund pdf practice questions. You will get a surprising result by our Leading Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals practice guides.
Q111. To mitigate DoS attacks on a network, what security method should be implemented?
A. WEP
B. 802.1x
C. Non-broadcast SSID
D. Client MFP
Answer: D
Q112. Refer to the exhibit. A help desk ticket has been entered for the wireless infrastructure. A wireless client is not able to connect at IEEE 802.11n rates. Which option allows for connectivity?
A. Set WMM mode to Optional or Required.
B. Set Quality of Service (QoS) to Silver.
C. Set Quality of Service (QoS) to Platinum.
D. Set 7920 AP CAC to Enabled.
Answer: A
Q113. How are application-specific devices differentiated from laptop computers in the way they support Cisco Compatible Extensions?
A. ASDs are required to support only Cisco Compatible Extensions v1 and v2 features. Laptops must support all Cisco Compatible Extensions features.
B. ASDs are required to support only Cisco Compatible Extensions v5 management features, while laptops are required to support optional features.
C. Several features that are required for laptops are not required for ASDs.
D. There is no differentiation. ASDs and laptops must both support the same Cisco Compatible Extensions features.
Answer: C
Q114. Which two statements about beacon frames used by access points are true? (Choose two.)
A. They contain SSIDs if this feature is enabled.
B. They provide vendor proprietary information.
C. They are another name for an associated request.
D. They are sent in response to a probe frame.
E. They include ATIM window information for power save operations.
Answer: A,B
Q115. A controller is connected to a Cisco Catalyst switch. The switch port configuration looks like this:
interface GigabitEthernet 1/0/10
switchport
switchport trunk encapsulation dot1q
switchport trunk allowed vlan 1,20,30,50
switchport trunk native vlan 20
switchport mode trunk
Which controller CLI command assigns its management interface to the native VLAN interface of the Cisco Catalyst switch?
A. config interface vlan management 0
B. config interface vlan management 1
C. config interface vlan management 20
D. config interface vlan management 30
E. config interface vlan management 50
Answer: A
Q116. Refer to the exhibit. In an effort to identify RF characteristics at a customer location, an RF engineer uses the Spectrum Analyzer tool that is shown. Which feature that is native to the Spectrum Analyzer is identified by the exhibit?
A. Real-Time FFT
B. Duty Cycle
C. Max Hold
D. Time Domain
Answer: A
Q117. The wireless network is using controller-based APs and version 7.0 MR1. The APs appear to be connected properly to the controllers. A wireless user near one of the APs reports that they are unable to connect to the network with their pre-shared key.
Which option shows the GUI path where you can check the connection status of that client?
A. WLANs > WLAN_ID > Advanced
B. Security > Clients
C. Security > Advanced > Clients
D. Monitor > Clients
E. Wireless > 802.11b/g/n > clients
Answer: D
Q118. When a guest client is authenticated, which type of connection is created between the controller-based AP and the client?
A. as SSL connection
B. a TLS encrypted tunnel
C. an unsecured connection
D. a 802.1x/EAP tunnel
E. an IPsec tunnel
Answer: C
Q119. The existing Cisco Unified Wireless Controller is running version 7.0 code for both the controllers and the Cisco WCS. A controller has been configured with an appropriate rogue rule condition to report discovered APs to the Cisco WCS.
Which default alarm level is used to display all rogue APs in the Alarm Summary?
A. Critical
B. Flash
C. Urgent
D. Major
E. Minor
Answer: E
Q120. What APTx Power Level Assignment would be required to increase power by 3 dBm on 2.4GHz radio?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
F. 6
G. 7
H. 8
Answer: D