Taking benefit from the CompTIA practice exam through Testking CompTIA CompTIA, you can throw aside the long CompTIA 220-802 books. The Testking site provides CompTIA CompTIA 220-802 preparation materials which guarantee full success. You will pass the actual real 220-802 exam without any difficulty after you have participated the actual Testking CompTIA 220-802 online coaching. Getting the actual CompTIA CompTIA certification by on your own is very challenging. However, the actual Testking CompTIA 220-802 on-line practice tests have assisted many candidates in order to pass the CompTIA CompTIA 220-802 real examination very easily. So, it really is a sensible choice for you to consider the Testking CompTIA CompTIA 220-802 simulation coaching. All the important points of CompTIA questions and answers will probably be within your current grasp through using the CompTIA CompTIA 220-802 practice questions.
2021 Aug 220-802 answers
Q441. - (Topic 5)
A customer states that their wireless stops working a few times a day. They said the problem started when a new neighbor moved in. Which of the following is the MOST likely cause of the issue?
A. Neighbors are using the same encryption.
B. Neighbors are using the same model router.
C. Neighbors have SSID broadcast enabled.
D. Wireless channels are overlapping.
Answer: D
Q442. - (Topic 2)
A small business owner is setting up their wireless network in their office, which is in a building shared with several other businesses. The owner does not want to disable the SSID broadcasting due to visiting customers needing to use the network, but does not want other businesses to notice the network, let alone access it. Which of the following would BEST accomplish this?
A. Configure the access point encryption from unsecured access to WEP.
B. Adjust the radio power so that coverage is restricted to the business.
C. Change the SSID to reflect the business name instead of a public access point.
D. Enable MAC filtering and restrict access to other company’s devices.
Answer: B
Explanation:
Best way to do this is to adjust radio power to restrict the coverage to the business. When the radio power is restricted to an office. The persons in the other office space cannot detect the signals at all.
Q443. - (Topic 2)
A user receives a phone call from a person claiming to be from technical support. This person knows the user’s name and that the user has Windows installed on their computer. The technician directs the user to open Event Viewer and look at some event log entries to demonstrate the effects of a virus on the computer. The technician also asks the user for their user ID and password so that they can clean the computer. This is an example of which of the following security threats?
A. Social engineering
B. Phishing
C. Malware
D. Virus
Answer: A
Explanation: http://www.pcworld.com/article/182180/top_5_social_engineering_exploit_techniques.html
Q444. - (Topic 1)
A user is having trouble connecting to the Internet. Which of the following commands should a technician use, from the user’s workstation, to ensure that the workstation has a valid IP address?
A. NETSTAT
B. PING
C. IPCONFIG
D. TRACERT
Answer: C
Explanation: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/ipconfig.mspx?mfr=true
Q445. - (Topic 1)
An office of 25 computers is interested in employing a file server, network shares, and print server functionality. Which of the following network setups would be BEST suited for this situation?
A. Ad-hoc
B. Workgroup
C. Domain
D. Token ring
Answer: C
Explanation: http://windows.microsoft.com/en-au/windows-vista/what-is-the-difference-between-a-domain-and-a-workgroup

Far out 220-802 exam:
Q446. - (Topic 2)
Which of the following features helps to prevent shoulder surfing?
A. Native resolution
B. Auto adjust
C. Degaussing
D. Privacy screen
Answer: D
Explanation: http://www.secure-it.com/shop/index.php/cPath/38
Q447. - (Topic 2)
Privacy filters applied to users computer screens are used to combat which of the following security risks?
A. Rootkits
B. Spear phishing
C. Shoulder surfing
D. Social Engineering
Answer: C
Explanation: http://blog.securityactive.co.uk/tag/stop-shoulder-surfing/
Q448. - (Topic 4)
A technician troubleshoots a broken PC only to find that a strong burning odor is coming from inside the case. Which of the following parts MOST likely experienced a level of electrical burn?
A. PSU
B. Processor
C. CMOS battery
D. Hard drive
Answer: A
Explanation: http://forums.thinkbroadband.com/hardware/4194025-that-acrid-electrical-burning-smell.html?fpart=all&vc=1
Q449. - (Topic 5)
A user reports that the PC is not working. After questioning the user, the technician believes the problem is a bad memory module. Which of the following is the NEXT step the technician should take?
A. Document findings, actions, and outcomes
B. Test the theory by replacing the motherboard
C. Test the theory by running memory diagnostic software
D. Verify the system is working correctly
Answer: C
Q450. - (Topic 5)
A user needs to find the MAC address for a Windows computer. Which of the following is the correct command?
A. ipconfig
B. ifconfig
C. ipconfig /all
D. ifconfig -a
Answer: C